EvenimentetrendARTIST JET, de la Ligna DumiTech la Bife 2018

În cadrul târgului Bife-SIM 2018, desfășurat la București, în perioada 12-16 septembrie, revista Intarzia&Castor în calitate de partener media al evenimentului, cât și a partenerilor noștri, a surprins câteva momente memorabile pe care dorim să le facem cunoscute, astfel cei interesați de echipamente, să aibă posibilitatea să aleagă ce este mai bun pentru ei. Ligna Dumitech Srl, este o companie din Brașov,  este repezentanta pentru România a peste 20 de companii străine, care dețin know-how...
Intarzia & Castor02.10.20181883 min
http://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2018/10/ligna.jpg

În cadrul târgului Bife-SIM 2018, desfășurat la București, în perioada 12-16 septembrie, revista Intarzia&Castor în calitate de partener media al evenimentului, cât și a partenerilor noștri, a surprins câteva momente memorabile pe care dorim să le facem cunoscute, astfel cei interesați de echipamente, să aibă posibilitatea să aleagă ce este mai bun pentru ei.

Ligna Dumitech Srl, este o companie din Brașov,  este repezentanta pentru România a peste 20 de companii străine, care dețin know-how și produc utilaje dedicate și software, specializate în domeniul industriei prelucrării lemnului.

Oferta  cuprinde o varietate de utilaje și software specializat pentru producția de scaune, mese, mobilier tip IKEA, mobilier complex, instrumente muzicale si piese particulare, scobit/găurit multiplu, structuri de case, șarpante, pereti masivi X-LAM, echipamente pentru producție ferestre, uși, scări, mobilier de orice tip, aplicat cant, etc.

La Bife-SIM 2018, am văzut cum funcționează un CNC, model ARTIST JET, cu 6 axe dotat cu 2 mese independente tip ‘’TGV’’( patent BACCI), mese care se mișcă de-a lungul axei Y1.

CNC-ul expus era prevăzut cu 2 încărcătoare frontale semiautomate pentru piese individuale și o masă cu o matriță 3D pentru prelucrarea spațială a cochiliilor de scaun din placaj mulat.

CNC ARTIST are o deschidere a portalului pe axa Z de 850 mm fiind CNC-ul cu cea mai mare deschidere pe înălțime expus la BIFE 2018.

 

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!

Înscrie-te la newsletter INTARZIA

Completează mai jos.