EvenimenteCompanie Szel Mob participantă pentru a 10-a oară în cadrul expoziției IMM Koln

Compania SZEL MOB, înființată în anul 1994 ca o afacere de familie, oferă o gamă foarte largă de mobilier din pin masiv și lemn de stejar.
Intarzia & Castor22.02.20191616 min
http://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/02/szelmob23-scaune.jpg

Compania SZEL MOB, înființată în anul 1994 ca o afacere de familie, oferă o gamă foarte largă de mobilier din pin masiv și lemn de stejar. Produsele Szel Mob sunt exportate în țări din UE precum Franța, Belgia, Olanda, Germania și Italia.

Anul acesta Szel-Mob a lansat un catalog nou, cu peste 60 de modele și peste 12 tipuri de finisări noi. Participarea la Koln a fost o ocazie excelentă de a prezenta în premieră noile produse. “Avem mai multe colecții dar și modele separate pentru toate gamele, precum mobilă de sufragerie, baie, dormitor și totul integral din lemn masiv”, au afirmat reprezentanții companiei.

Participarea Szel Mob în cadrul expoziției IMM KOLN

Târgul a fost în general mai vizitat decat în 2018 ca număr de vizitatori, iar compania a reprezentat un punct de real interes pentru participanți. Cu toate acestea, reprezentanții Szel Mob sunt de părere că participarea la această manifestare de calibru internațional este totuși mai scăzută comparativ cu cea de acum 3 sau 4 ani.


Standul României a fost construit de o firmă contractată de APMR în numele firmelor participante. Standul a avut o poziționare și o vizibilitate bună, fapt care le-a permis clienților să găsească ușor compania și produsele acesteia.

Parteneriate noi în cadrul IMM KOLN

„Noi simțim, că și clienții străini au încredere în noi, general vorbind în producătorii din România”, a declarat Bándi Tamás, Sales Director Szel Mob. De la an la an, compania își sporește numărul de parteneri și aceste parteneriate devin relații de colaborare pe termen lung. An de an, compania este vizitată de actualii și de potențialii parteneri de afaceri, împreună cu care sunt dezbătute atât noutățile de pe piață dar și problemele existente. „Astfel participarea la un târg ca IMM din Koln este absolut vitală pentru noi”, au afirmat reprezentanții companiei.

Târgul în sine a fost o posibilitate de a cunoaște alți oameni, clienți sau posibili colaboratori. Clientul are mai multă încredere într-o firmă străină dacă cunoaște persoanele din spatele firmei. Comenzile sunt de obicei plasate după târg, deci prima impresie este foarte importantă, dar și feedbackul pozitiv și urmărirea evenimentelor după târg.

Următoarele participări la târguri

Următorul târg din România la care Szel Mob va participa este Mobila Expo București din Martie, urmat de Hungexpo Budapesta, Salone del Mobile Milano, Maison&Objet Paris și BIFE SIM București.

Articol de Klara Papuc

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!

Înscrie-te la newsletter INTARZIA

Completează mai jos.