Produse-de-topCe fel de balama să folosești pentru ușa de exterior?

Balamaua R4 răspunde cu succes exigențelor venite din partea pieței şi are o portanță de până la 160 kg. Mișcarea foii este întotdeauna precisă și fluidă, mulțumită stabilității oferite de noua balama R4.
Intarzia & Castor07.11.20182294 min
http://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2018/11/R4-1.jpg

Balamaua R4 pentru uși de exterior de la 

Portanță de 160 kg, precizie maximă la deschidere.

Balamaua R4 răspunde cu succes exigențelor venite din partea pieței şi are o portanță de până la 160 kg. Mișcarea foii este întotdeauna precisă și fluidă, mulțumită stabilității oferite de noua balama R4.

Un produs intuitiv și ușor de instalat.

Instalarea balamalei R4 este foarte comodă datorită celor doi pini de fixare şi a poziționării frontale a imbusurilor pentru reglaje (într-un mod extrem de practic), ce permit reglarea uşii din interior, chiar şi în poziție închisă.

DESIGN PUR ITALIAN

Montaj rapid, reglaje ample, instalare ușoară
Balamaua R4 are ample reglaje pe trei axe, ce îşi păstrează poziția timp îndelungat, ceea ce reduce semnificativ necesitatea ajustărilor ulterioare.

De asemenea R4 oferă în plus o reglare a rezistenței la rotație (a forței de frecare) pe balama. Acest lucru este esențial atunci când discutăm de balamale pentru uşi grele de 160 kg. Sunt evitate problemele în cazul unei trântiri accidentale (de exemplu în caz de vânt puternic, când uşa se poate lovi de perete).

Având aceasta ajustare, se evită situațiile de acest gen, deoarece uşa va putea fi controlată în deplină siguranță, în orice moment.

R4 reduce la minim problemele de montaj mulțumită reglajelor foarte ample. Balamaua se poate regla foarte comod și cu ușa închisă.
Balamaua R4 este disponibilă în finisajele cele mai utilizate în piaţă, iar capacele permit mascarea totală a şuruburilor şi a eventualelor mici imperfecţiuni de frezare, răspunzând exigenţelor celor mai pretenţioşi designeri.

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!

Înscrie-te la newsletter INTARZIA

Completează mai jos.