Produse-de-topCNC MASTER MAX de la Bacci, premiat cu XIA

Master MAX este cel mai complex CNC cu nu mai puțin de 56 de axe controlate, de la BACCI și a fost prezentat la târgul Xylexpo 2018, și a primit premiul XIA pentru cel mai multifuncțional și complex echipament.
Intarzia & Castor17.12.20181483 min
http://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2018/12/2018-05-10-12.54.57.jpg

Master MAX este cel mai complex CNC cu nu mai puțin de 56 de axe controlate, de la BACCI și a fost prezentat la târgul Xylexpo 2018, și a primit premiul XIA pentru cel mai multifuncțional și complex echipament.

Este o mașină cu două zone de lucru, pensete controlate pentru prinderea materialului, sistem automat de predare piese de la o linie de pensete la alta și trei blocuri operatoare cu 5 axe independente.

Astfel, Bacci câștigă primul premiu pentru inovație la Premiile XIA 2018 în categoria „prima prelucrare și transformare a lemnului solid”. Mașina câștigătoare este MASTER.MAX, un centru de prelucrare cu 56 de axe pentru lemn masiv. MASTER.MAX poate procesa elemente curbate și drepte în lotul unu fără a fi nevoie de șabloane datorită clemelor reglabile și motorizate în toate direcțiile.

Cele două capete cu 5 axe permit lucrul simultan și schimbarea sculelor în timp mascat. Robotul antropomorfic amplasat pe spatele mașinii permite schimbarea nesupravegheată să aibă loc. MASTER.MAX este expresia flexibilității și a productivității pe care o necesită industria. O mașină unică care reprezintă calitatea de ultimă generație a inovației și producției de la Bacci. Aceasta este modalitatea corectă de a sărbători aniversarea de 100 de ani a companiei.

Grupul Paolino Bacci cuprinde divizia Bacci Meccanica, ce produce structurile pentru CNC-uri  și mașini speciale și, mai nou, Bacci Automation. Bacci Automation este o divizie nou apărută și este rezultatul achiziției în 2017 a firmei Fa Robot, reprezentanta Fanuc în Italia. Solicitările din ce în ce mai frecvente avute de Bacci în vederea propunerilor de automatizare a CNC-urilor sale a fost motivul achiziției acestei firme și crearea Bacci Automation.

Ligna Dumitech – reprezentant BACCI în România.

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!

Înscrie-te la newsletter INTARZIA

Completează mai jos.