Produse-de-topSoluții de finisare de la Sherwin Williams

Sherwin Williams este partenerul tău în soluții de finisare. Linia noastră completă de culori și finisaje pentru lemn oferă aplicații ușoare și rezultate superbe - aducând frumusețea pe care o imaginați pentru produsele din lemn.
Intarzia & Castor08.11.20181492 min
http://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2018/11/1032684-behind-scenes-psyop-sherwin-williams-emerald-epiphany.jpg

Sherwin Williams este partenerul tău în soluții de finisare

La Sherwin Williams, întotdeauna punem clienții în prim plan. Cel mai bun mod în care facem asta este să ne asigurăm că avemcombinația perfectă de oameni experimentați și know-how, produse optimizate și servicii de implementare adecvate. În acest mod dezvoltările și inovațiile ajung mai repede a client iar serviciul și suportul nostru tehnic aduc valoarea adăugată pe care o așteptați.

Dacă aveți nevoie de o soluție de finisare pentru producția dumneavoastră apelați cu înceredere la produsele Shewrin Williams.

Linia noastră completă de culori și glazuri pentru lemn oferă aplicații ușoare și rezultate superbe – aducând frumusețea pe care o imaginați pentru produsele din lemn. Concepute pentru a fi aplicate pe lemn, aceste culori și glazuri pot accentua, evidenția sau oferi o culoare uniformă. Acestea pot fi aplicate într-o varietate de tehnici de aplicare decorative, pentru aspectul exact dorit. Cu aderență excepțională și fără estompare a culorii, gama noastră de produse de finisare  va evidenția frumusețea naturală a produselor din lemn.

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!

Înscrie-te la newsletter INTARZIA

Completează mai jos.