Expowood13 aprilie cu noroc, la Tombola Expowood

Ce este târgul Expowood fără tradiționala tombolă? Așa cum facem de… ani, în ultima zi de târg, la ora 12.00, are loc extragerea norocoșilor câștigători. Este un moment emoționant, care adună de fiecare dată vizitatori entuziasmați.
Intarzia & Castor24.05.20191159 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/05/Tombola_extragere11.jpg

 

 

 

Tombola Expowood și-a desemnat și anul acesta câștigătorii. Pe 13 aprilie, o zi cu noroc, cel puțin pentru trei dintre participanți. Au fost puse în joc trei premii: un set de pânze, o etajeră și adezive, în valoare de aproximativ 600 de euro.

 

Sponsori:

  • Leitz România (Brașov)
  • Sorin Mihai SRL (Brașov)
  • Famos SA (Odorheiu Secuiesc)

 

Dorim să le mulțumim sponsorilor noștri care au oferit scule profesionale și consumabile utile profesioniștilor din industria lemnului, precum și o piesă de mic mobilier.

 

 

Premiul I – un set de pânze circulare în valoare de 300 de euro, oferit de compania Leitz România. Aceasta are sediul în Brașov și face comerț și service pentru scule dedicate prelucrării lemnului.

 

PREMIUL CEL MARE a fost câștigat de Andrei Nicorescu, inginer de profesie. Acesta are 56 de ani și este din Câmpina, județul Prahova. „Speram să câștig premiul cel mare! Am mai participat la tombola Expowood de vreo 2-3 ori, dar acum este prima dată când câștig. În general sunt norocos. Mi-ar fi plăcut să lucrez cu lemnul, dar eu sunt în alt domeniu, așa că premiul va ajunge la un prieten de-al meu care are nevoie de discuri“.

Premiul II – etajera TUCAN din colecția Heine, din lemn masiv de fag furniruit cu furnir de cireș, în valoare de 180 de euro, oferită de societatea Famos din Odorheiu Secuiesc, cel mai mare producător de mobilă din regiune.

 

 

CEA MAI RÂVNITĂ ETAJERĂ a ajuns la Ciprian Spiridon Coltea, 40 de ani, jurist de profesie ce activează în domeniul IT. „A fost o surpriză. Nu mă așteptam să câștig. Până acum nu am mai câștigat niciodată, mai degrabă mă gândeam că va câștiga prietenul meu, el își dorea foarte mult pânzele. Etajera a fost o mare supriză pentru mine, mai ales că se potrivea cu o piesă de mobilier pe care o am, fac o pereche frumoasă împreună.

Când am vorbit cu prietenul meu mi-a spus că el era sigur că voi câștiga și s-a bucurat pentru mine, evident! E adevărat că m-am simțit puțin stingher când am venit să ridic premiul, știind că toată lumea își dorea etajera. Bine că nu am fost prezent la momentul extragerii.

Deja am instalat etajera și i-am găsit și o întrebuințare specială. Voi așeza în ea fotografiile familiei și doar atât. Vor fi acolo poze cu bunici, părinți, nepoți, frați și surori, va fi etajera noastră, deschizătoare de drumuri pentru norocul familiei!“

 

Premiul III- o canistră de adeziv Jowat de tip Pvac, domeniu de rezistență D3, Jowacoll 10305 sau, la alegere, un sac de adeziv termofuzibil de topire pentru mașini de aplicat cant Jowatherme 28055. Premiul, în valoare de aproximativ 107 euro, a fost oferit de firma Sorin Mihai – Utilaje pentru Prelucrarea Lemnului SRL. Aceasta are sediul în Brașov și este reprezentant în România pentru o serie de producători de top, oferind o gamă variată de utilaje, instalaţii şi sisteme pentru prelucarea şi uscarea lemnului masiv.

O GĂLEATĂ DE ADEZIV a ajuns tot în Prahova, la Florin Baniță, tâmplar de meserie. Acesta are 36 de ani și lucrează la fabrica Amel Internațional din Ceptura. „Nu mă așteptam deloc să câștig, la câte persoane au fost acolo! Târgul m-a impresionat ca prezentare, mai ales că lucrez în domeniul lemnului și am avut multe de învățat. Am văzut standul tombolei și m-am înscris, dar e prima dată când câștig ceva. De altfel, e prima dată când vin la Expowood. Am fost împreună cu un coleg și ne-au interesat niște utilaje de prelucrarea lemnului, de frezare, debitare, chituri, compresoare de aer, cam tot ce ține de o linie de producție în tâmplărie, să vedem ce mai avem nevoie. Am primit consultații la stand, oferte detaliate prin e-mail, a fost binevenită această experiență și intenționăm să mai participăm și la alte târguri de acest gen.“

 

În final, dorim să le mulțumim tuturor vizitatorilor care au trecut pe la standul Tombolei Expowood și au completat talonul de participare, dar și celor care s-au înscris online, pe site-ul www. expowood.ro. Vă așteptăm  cu drag să participați și la ediția următoare a târgului.

 

Articol de Alexandra Irimiea

 

 

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!