Evenimente13 profesioniști pentru Concursul Național al Fasonatorilor Mecanici

13 profesioniști au participat la Concursul Național al Fasonatorilor Mecanici ce s-a desfășurat pe 6 septembrie, la Zizin. Acesta a făcut parte din agenda evenimentului Ziua Forestierului 2019, în cadrul Târgului Forest România.
Intarzia & Castor06.11.20193394 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/11/Deschidere-concurs.jpg

 

Concursul Național al Fasonatorilor Mecanici a început dis-de dimineață, în poiana de la Zizin, și a cuprins patru probe. „Ca în fiecare an, de Ziua Forestierului, avem Concursul Național al Fasonatorilor Mecanici. Anul acesta e o provocare pentru fiecare din dvs. – 13 concurenți. Eu zic că 13 este un număr cu noroc! Și eu la birou am tot numărul 13. Va fi o zi plină, dar sunt sigur că la sfârșit vom fi toți bucuroși, vom felicita câștigătorii“, a declarat Ciprian Dumitru Muscă, președinte ASFOR, în deschiderea evenimentului.

concurs

Participanții la concurs au avut de trecut patru probe:

  • Demontare/montare lanț
  • Tăiere combinată
  • Tăiere de precizie
  • Curățare de crăci

Așadar, la această competiție la pădure au participat 13 concurenți din toată țara, iar locul întâi a ajuns în Bistrița Năsăud la Ionuț Purcil. El a obținut 861 de puncte, cu 35 mai multe decât ocupantul locului al doilea, Statone Negru din Buzău. Al treilea pe podium a fost Marius Buhușanu din Piatra Neamț, cu 815 puncte.

Festivitatea de premiere a avut loc în aceeași zi, la ora 15.00, iar după aceea s-a ținut un cocktail aniversar cu ocazia împlinirii a 25 de ani de activitate ASFOR.

concurs

Locul I – Ionuț Purcil – 861 puncte – Bistrița-Năsăud – Bertel Top
Locul II – Statone Negru- 826 puncte – Buzău – Alex Geamanu
Locul III – Marius Buhușanu – 815 puncte – Piatra Neamț – Found Group
Mențiune – Sebastian Mihoc- 748 puncte – Sebeș – Transport Montana

 

Articol de Alexandra Irimiea

“Concursul Național al Fasonatorilor Mecanici a început dis-de dimineață, în poiana de la Zizin, și a cuprins patru probe.”

 

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!