Design5 metode inedite de a da impresia de spațiu într-un balcon micuț

Vara se apropie cu pași repezi și a venit momentul să vă ocupați de amenajarea unui mic spațiu de relaxare, indiferent că locuiți într-un apartament de dimensiuni reduse sau o căsuță.
Intarzia & Castor22.05.20191006 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/05/wooden.jpg

Acesta este cel mai potrivit moment pentru a amenaja corespunzător oaza de relaxare de acasă pentru a vă putea bucura de momente de tihnă în confortul propriei locuințe pe tot parcursul verii.

În continuare vă prezentăm câteva metode pe care le aveți la dispoziție pentru a da impresia de spațiu pentru un balcon micuț.

Alegeți cu grijă scaunele sau canapelele pe care le veți folosi – în alegerea celor mai potrivite scaune sau canapele este bine să țineți cont atât de design, de materialele folosite cât și de colorit. Alegeți piese minimaliste în ceea ce privește tehnica de realizare pentru a ocupa un spațiu cât mai restrâns. În ceea ce privește coloritul este bine să alegeți nuanțe ca alb sau extrem de deschise, cu imprimeuri care să sugereze veselie și vitalitate, potrivite anotimpului estival. Când alegeți canapelele, este bine să țineți cont de existența unor eventuale spații de depozitare. Nici nu știți când veți avea nevoie să depozitați câteva pernuțe suplimentare sau pături pentru când se lasă seara și musafirii s-ar putea să resimtă răcoare.

Decorați spațiul pe care îl aveți la dispoziție cu multe plante, indiferent că sunt agățătoare, în ghiveci sau jardiniere – magazinele de bricolaj abundă în acest moment în oferte pentru grădină și balcon. În cazul în care dispuneți de timp disponibil, puteți alege să plantați chiar Dvs semințe din care vor răsări flori sau le puteți cumpăra ca atare. Iedera sau iasomia reprezintă alegeri inspirate când vine vorba despre decorarea unui perete, fiind capabile să însuflețească și să ofere personalitate acestui spațiu. În plus, nu au nevoie de o îngrijire prea atentă.

Alegeți corpuri de iluminat care pot fi aplicate pe pereți pentru a face economie de spațiu – Folosiți-vă de iluzii optice în ceea ce privește coloritul zonei pentru a crea impresia de spațiu – puteți adăuga oglinzi, perdele vaporoase, de culoare albă sau puteți împărți spațiul cu ajutorul plantelor. Atunci când alegeți să folosiți foarte mult alb în amenajare, veți crea o iluzie optică de spațiu mult mai extins.

Alegeți un covoraș care să se potrivească întregii atmosfere – dacă ați ales un anumit stil de amenajare, este bine să respectați acest trend și în ceea ce privește alegerea unui covoraș pentru balcon. Specialiștii recomandă un astfel de covoraș pentru că el va oferi un plus de intimitate și va părea o extensie a apartamentului Dvs. Alegeți un model aflat în tendințe, dar aveți grijă însă ca acesta să fie potrivit pentru exterior. Nu vă mai rămâne decât să vă bucurați de zilele cu soare!

Articol de Klara Papuc

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!