EvenimenteAcasă la Biesse, în Pesaro, Italia

Utilaje de ultimă generație. O fabrică pusă la punct până la cele mai mici detalii. Un departament de service ce oferă suport 24/7. Ingineri pasionați și gazde ospitaliere.
Intarzia & Castor23.09.2019393 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/09/Borito-1.jpg

 

În această vară am avut bucuria de a participa la un tur de presă acasă la fabrica Biesse, din Italia. Invitația a venit din partea companiei Accesoria Group, reprezentantul producătorului în România, și a inclus jurnaliști de la publicațiile Intarzia, Mobila și Revista din Lemn. Bineînțeles, Luiza Dinu și Dinu Chirica, de la Accesoria, au fost alături de noi pe parcursul celor două zile de vizită.

Pe o suprafață totală de 190.000 mp,  fabrica Biesse, din Pesaro, este gândită până la cel mai mic amănunt. Utilajele sunt așezate astfel încât, la finalul liniei, utilajul este încărcat direct în tir. Fabricarea lui este stabilită în pași concreți și fiecare proces are desemnate o culoare, o etichetă și un timp necesar astfel încât să se știe încă de la început tot ce s-a întâmplat pe parcursul fabricării. O astfel de atenție și organizare nu puteau veni decât în timp.

Biesse, la 50 de ani. Biesse produce din 1969 utilaje pentru prelucrarea lemnului, sticlei, pietrei, plasticului și metalului. Sunt 50 de ani de experiență. 50 de ani de perfecționare. 50 de ani de profesionalism.

 

Articol de Alexandra Irimiea

Citiți articolul complet în revista Intarzia&Castor 259/2019,
sau solicitați abonament: https://www.intarzia.ro/cumpara-pachet/

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!