Produse-de-topAGB și Calirom prezintă broasca electronică antipanică pentru uși de hotel

Industria hotelieră este cu un pas înaintea multor domenii în ceea ce privește implementarea noilor tehnologii. Managerii de hoteluri aleg soluții simple, dar în același timp sofisticate din punct de vedere tehnic pentru siguranța clienților.
Intarzia & Castor26.02.202057615 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2020/02/Cititor-RFID.jpg

 

AGB Italia și Calirom Cluj-Napoca au dezvoltat, împreună, o broască electronică antipanică.

Opera iControl este o broască electronică antipanică, dezvoltată de AGB Italia împreună cu Calirom Cluj-Napoca, furnizor național și internațional de soluții de acces și control pentru industria hotelieră. Această soluție smart a fost creată special pentru România. Are un design minimalist specific italian și este dedicată sistemelor de control acces on-line hotelier ce se interfațează perfect cu sistemele Calirom.

Broasca și contraplaca AGB Opera iControl îndeplinește mai multe funcționalități:
– antipanică,
– automată,
– antiefracție,
– magnetică,
– silențioasă.

logo-AGB

Cine este AGB?
AGB Alban Giacomo SpA (Italia) este unul dintre cei mai importanţi producători europeni de feronerie pentru uşi şi ferestre, cu o tradiţie de peste 70 de ani în domeniu, ce derulează livrări în peste 70 de state ale lumii.
Produsele companiei AGB sunt fabricate 100% în Italia, în cele cinci fabrici proprii complet automatizate şi se remarcă datorită calităţii excelente, inovaţiilor, fi abilităţii, robusteţii şi designului specific italian.
Gama de produse realizate de AGB include peste 30.000 de articole de feronerie, atent studiate și testate în laboratoarele interne şi internaţionale.
În oferta disponibilă atât pe plan internațional, cât și local se regăsesc produse de feronerie potrivite oricărei confi guraţii de tâmplărie termoizolantă, respectiv pentru uşi de interior/exterior, ferestre oscilobatante, pivotante sau osciloculisante, culisante prin ridicare, obloane etc.

Parteneri AGB autorizați în România:
♦ pentru feroneria dedicată tâmplăriei din lemn: Euro-Wood Iași și W-tech Brașov
♦ pentru feroneria dedicată tâmplariei din PVC: Fenstermarkt Ilfov
♦ pentru produsele de feronerie dedicate exclusiv domeniului hotelier: Calirom Cluj

logo-Calirom

Cine este Calirom?
Compania Calirom a fost fondată în anul 2004 în orașul Cluj-Napoca și este specializată în furnizarea de tehnologii și sisteme inovatoare pentru industria hotelieră. Iată câțiva dintre clienții care au ales să folosească sistemele Calirom de control acces și room management hotelier: Casa Vlăsia din Snagov, Grand Hotel Teleferic din Poiana Brașov, Hotelul Calaver din Sighișoara, Hotelul Epoque și Hotel Marshal Garden din București, Hotelul Metropolis din Bistrița și Hotelul Pleiada din Iași. Vorbim, așadar, despre lanțuri hoteliere de prestigiu, dar și hoteluri independentede 3*, 4* și 5*. Compania Calirom are dealeri care o reprezintă în țări precum Ucraina, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Croația și Slovenia.

calirom

logo-Opera

Calirom și AGB colaborează pe piața din România, Moldova, Bulgaria și nu numai. Toate produsele pentru piața hotelieră oferite de AGB sunt certificate conform standardelor și normelor europene.

Punctul-forte al sistemelor de feronerie pentru uși și ferestre AGB
Cele mai cunoscute și bine vândute produse AGB destinate ușilor interior/exterior sunt broaștele, care se diferențiază prin calitatea deosebită, designul specific italian și funcționalitatea impecabilă.
Tot în categoria produselor pentru uși, AGB este recunoscut pentru calitatea, fiabilitatea și robustețea balamalelor sale și securitatea garantată de cilindrii de siguranță.
În ceea ce privește feroneria pentru ferestre, sisteme culisante și obloane, primul loc în vânzările din România îl ocupă feroneria pentru ferestre oscilobatante ARTech.
ARTech se diferențiază atât prin calitatea excelentă, designul curat și minimalist, modularitatea, performanțele înalte în standardele de siguranță antiefracție (oferind gradul de siguranță antiefracție RC1 din standard), cât și prin rezistența anticoroziune ACTIVEAge a finisajului. Toate acestea, plus cei 10 ani garanție pentru sistemele de feronerie pentru ferestre oscilobatante, fac din feroneria ARTech aliatul perfect al ferestrelor de înaltă calitate.

Noutăți și soluții smart pentru clienți
AGB oferă un portofoliu important de produse smart printre care se regăsesc broaștele pentru hotel, broaștele multipunct automate, sistemele de culisare cu ridicare motorizate etc.
Feroneria OPERA SMART, dedicată pieței hoteliere, este o categorie de produse AGB importantă și deosebit de amplă, oferind soluții complete pentru toate cerințele pieței în ceea ce privește accesul în camerele de hotel, zonele SPA etc.
Broaștele electronice OPERA SMART garantează funcționarea perfectă a ușilor în sistem antipanică, siguranță antiefracție, închiderea perfectă și instantanee TWINLock cu ajutorul limbii magnetice și a zăvorului automat și un design impecabil, curat și minimalist, caracteristic AGB.

⇒ Pentru a înțelege mai bine cum funcționează această tehnologie, urmăriți pe canalul de YouTube AGB – Alban Giacomo SpA un clip de prezentare a broaștei Opera iControl.

AGB

Călin Istrate, fondator și CEO Calirom, ne-a vorbit, în continuare, într-un interviu acordat revistei noastre, despre soluțiile pe care le oferă industriei hoteliere și parteneriatul cu furnizorul său de feronierie, AGB Italia.

calin-istrate

Oferiți sisteme de control acces și room management hotelier. Când călătoriți, care sunt cele mai importante trei lucruri pentru dvs., ca și client al unui hotel?
Ospitalitatea, modul cum este tratat oaspetele! Și asta de la început, chiar din fața hotelului sau din parcare. Limbajul, comportamentul și atenția la detalii în privința oaspetelui fac și vor face diferența. Prin atenția la detalii mă refer și la modul în care este pregătită camera pentru întâmpinare. Bineînțeles, aici, un rol major îl joacă tehnologia, Calirom oferind un asemenea sistem, de room management, încă din 2008.

De la cheie la un simplu touch. Cum schimbă tehnologia modul de acces în camerele de hotel și întregul sistem de management hotelier?
Vorbim de o tehnologie bine înțeleasă și implementată care ar trebui îndreptată înspre ridicarea gradului de confort al oaspetelui. Eliminarea, în timp, a cheii de acces și înlocuirea acesteia cu alte metode contribuie la rapiditatea procesului și crește gradul de siguranță.

Anul 2019 abia s-a încheiat. Cum l-ați caracteriza în trei cuvinte?
În general, bun. A fost un an de cernere și analize.

Recent ați finalizat o investiție cu fonduri europene. Ce beneficii a adus și cum a schimbat ea modul dvs. de lucru?
Prin investiția realizată am internalizat anumite procese de lucru.

Care au fost cele mai complexe proiecte la care ați lucrat?
Nu dau numele lor, dar noi am avut o serie de proiecte mari, de peste 100 de camere, în care sistemul Calirom a trebuit integrat ca un tot unitar în întregul sistem BMS al proprietății, realizând astfel o serie de interfețe cu diverse companii de renume din industrie.

Care este viitorul în serviciile din industria hotelieră?
Consider că păstrând principiile de bază ce reies chiar din definiție – ospitalitate, hotelurile vor avea succes în viitor. Tehnologia bine înțeleasă și îndreptată înspre client (oaspetele hotelului) va avea un cuvânt de spus. Este important ca tehnologia să satisfacă nevoia de „verde” a hotelului.

Ce planuri aveți pentru acest an?
Continuarea și creșterea pieței din România, stabilizarea pe piețele externe unde avem parteneri și, bineînțeles, dezvoltare și inovație.

Ce noutăți și soluții smart pregătiți pentru clienții dvs.?
O nouă soluție, un nou model de business.

Ce ne puteți spune despre produsele AGB pe care le aveți în portofoliu?
Sunt produse corecte pentru industria hotelieră, fiabile și cu un mare grad de siguranță.

Cum puteți caracteriza parteneriatul cu AGB?
Un parteneriat bun din toate punctele de vedere: oferte, termene și promisiuni respectate.

opera

opera


Broască antipanica
Din interiorul camerei, prin acționarea mânerului, se deblochează instantaneu limba și zăvorul, pentru a deschide ușa imediat.


 

Articol de Alexandra Irimiea

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!