EvenimenteAmânare FENSTERBAU FRONTALE și HOLZ-HANDWERK 2020

NürnbergMesse a decis să amâne FENSTERBAU FRONTALE și HOLZ-HANDWERK. Cele două expoziții nu se vor mai desfășura conform planului, în perioada 18-21 martie 2020, ci la o altă din 2020, care urmează să fie stabilită, la Nürnberg.
Intarzia & Castor05.03.2020393 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2020/03/fensterbau.jpg

 

Decizia privind amânarea a fost luată în urma răspândirii sporite a coronavirusului și a părerilor în acest sens primite de la clienți și de la reprezentanții din domeniu.

Petra Wolf, membru al consiliului director al NürnbergMesse: „Sperăm că industria va înțelege decizia noastră de a amâna. Scopul fiecărei expoziții trebuie să fie acela de a crea o experiență specială pentru expozanți și pentru vizitatori în egală măsură, precum și de a facilita colaborarea în rețea și extinderea relațiilor de afaceri existente. Din păcate, acest obiectiv nu poate fi atins în situația actuală. Acest lucru ne oferă și mai multe motive pentru a pune presiune asupra misiunii de a găsi cea mai bună dată alternativă posibilă pentru un eveniment atât de important pentru clienții noștri”.

În cadrul târgului de talie mondială FENSTERBAU FRONTALE, arhitecții, tâmplarii, producătorii de ferestre și de fațade, precum și comercianții află despre cele mai noi sisteme de profile, despre folosirea sticlei în arhitectură, despre accesorii, tehnologia de fixare, tehnologia în materie de securitate, utilaje, sisteme și multe altele. Acesta se desfășoară împreună cu HOLZ-HANDWERK, cel mai important târg expozițional pentru tâmplari și dulgheri din Europa, cu o gamă largă de produse și servicii pentru exploatarea lemnului, prelucrarea lemnului și utilaje pentru prelucrarea lemnului.

Sursa: comunicat de presă
Foto: NuernbergMesse/Thomas Geiger

Mai multe informații: https://www.holz-handwerk.de/en

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!