EvenimenteAmânare XYLEXPO 2020

Xylexpo 2020 va fi amânat. Aceasta este decizia dureroasă, însă necesară, care a fost luată vineri, 6 martie, de către consiliul director al Acimall, asociația producătorilor italieni de mașini și unelte pentru prelucrarea lemnului, organizatoarea expoziției bianuale.
Intarzia & Castor11.03.2020603 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2020/03/xylexpo-logo-OK.jpg

 

Ediția anului 2020 nu va avea loc în perioada 26-29 mai, conform planului inițial, ci va fi amânată până în cea de-a doua jumătate a anului, la date care vor fi stabilite ulterior, ținând cont de perturbarea resimțită în prezent în calendarele târgurilor expoziționale și de evoluția imprevizibilă a situației de urgență legată de „Covid-19”.

„Am așteptat cât de mult s-a putut, sperând că situația va reveni la normal,” a spus Lorenzo Primultini, președintele Acimall și al expoziției, la finalul ședinței consiliului. „Sperăm că, până la finalul lunii mai, efectele coronavirusului nu vor fi cele pe care le vedem acum însă, din păcate, nu ne putem da seama când se va încheia această situație de urgență pe plan global și, în principal, nu putem anticipa ce impact va avea asupra sistemului industrial și asupra lanțurilor de aprovizionare ale industriei tehnologiei pentru mobilier”.

Prin urmare, acesta este un act de responsabilitate, vizând în mod prioritar protejarea sănătății publice întrucât, în situația actuală, nici expozanții, nici vizitatorii nu și-ar putea planifica participarea la cea mai importantă expoziție din industria lemnului desfășurată în anii pari.

„Cel mai mare dușman al companiilor este nesiguranța și, de fapt, situația negativă ai cărei martori suntem acum ne-a determinat să luăm această decizie grea, în interesul întregii industrii”, a concluzionat Primultini.

 

Sursa: comunicat de presă

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!