RevisteleAsigură-te că industria te cunoaște! Promovează-te la Expowood 2019!

Mult așteptatul eveniment Expowood 2019, se apropie cu pași repezi, iar majoritatea companiilor și-au confirmat prezența la târg. Expozanții aduc echipamente, utilaje, accesorii, consumabile și scule de mână, fie vin cu diferite programe de proiectare, materiale de prezentare, mostre și foarte multe oferte pentru antreprenori. Revista Intarzia&Castor propune o ofertă de promovare cu 40% reducere pentru reclama în ediția specială de aprilie, revistă distribuită la târgul Expowood 2019. Post Views: 85
Intarzia & Castor22.02.2019851 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/02/expowood_1170x138-1280x151.jpg

Mult așteptatul eveniment Expowood 2019, se apropie cu pași repezi, iar majoritatea companiilor și-au confirmat prezența la târg. Expozanții aduc echipamente, utilaje, accesorii, consumabile și scule de mână, fie vin cu diferite programe de proiectare, materiale de prezentare, mostre și foarte multe oferte pentru antreprenori.

Revista Intarzia&Castor propune o ofertă de promovare cu 40% reducere pentru reclama în ediția specială de aprilie, revistă distribuită la târgul Expowood 2019.

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!