RevisteleAu stat alături de revista INTARZIA de aproape 20 de ani

Atunci când pornești la drum, ai nevoie de parteneri de nădejde ca să te poți dezvolta. Indiferent de condițiile din piață, n-am fost niciodată singuri și pentru asta trebuie să le mulțumim celor mai vechi colaboratori ai noștri.
Alexandra Irimiea09.09.201815013 min

Gânduri aniversare 

Pentru revista Intarzia anul 2017 este unul special! Aniversăm 20 de ani de când am apărut pe piață și, chiar dacă nu ne-a fost mereu ușor, un lucru a fost mereu constant: parteneriatul cu cei mai dragi colaboratori. Acești oameni ne-au stat alături încă de la început și am știut că întotdeauna ne putem baza unii pe alții. Ne-au devenit prieteni buni, iar acum, la ceas aniversar, ne-au onorat cu câteva gânduri și mesaje de bine. Cinste lor!

 

Când ați început colaborarea cu revista INTARZIA?

 • Cristian Broșiu, administratorul companiei Nika Utilaje București

“În încercarea de a promova pachetul nostru de produse pe o piață în plină dezvoltare, cum era România în 1997, aveam nevoie de sprijinul unui partener care să ducă mesajul și oferta noastră către cât mai mulți potențiali clienți.
Totodată, aveam nevoie de un partener profesionist care să ofere un pachet complet. Intarzia a fost singura revistă care a întrunit aceste condiții.
Primul material publicat a fost pentru promovarea participării noastre la expoziția care pe atunci se desfășura la Odorheiu Secuiesc.”

 • Silvia Rădulescu, administratorul companiei Rolem

“Acum 20 de ani Rolem era pe piață de aproximativ 5 ani, iar o revistă în domeniul lemnului era binevenită, se simțea nevoia. Am fost bucuroși că a apărut Intarzia.”

 • Lántzky Zoltán, administratorul companiei Oxo din Miercurea Ciuc

“După 1989 am văzut de aproape fenomenul de vânzare masivă a cherestelei verzi. În câțiva ani, când am văzut un munte devastat, o pădure defrișată în mod barbar, copaci tăiați ilegal în mare grabă… mi s-a strâns stomacul și aproape s-a întors pe dos. Parcă vedeam un câmp de bătălie unde cei apropiați erau măcelariți. Atunci am decis să urmez tradiția de familie de a contribui la dezvoltarea unei tehnologii moderne, care permite să adaugi unui lemn mai puțin o valoare cât mai mare.

Intarzia și prima ediție Expowood erau partenerii cei mai apropiați, la propriu și la figurat, în misiunea de popularizare a modernizării în domeniu.

 • lin Duță, administratorul companiei Dav Global 

“Nu-mi aduc bine aminte când a început colaborarea, dar se pare că și Intarzia, și DAV Global erau la început. Căutam soluții de a ne face cunoscuți pe piată, iar Intarzia părea și s-a dovedit a fi o soluție bună. Și Dav Global va împlini, în ianuarie 2018, 20 ani.”

 

 • Adrian Echert, director Wood Mizer

“Colaborarea cu revista Intarzia a venit în mod natural, pentru că era în beneficiul ambelor părți. Noi aveam nevoie ca informația noastră să ajungă la clienți, iar Intarzia cu asta se ocupă. Primul contact a fost înainte de deschiderea filialei Wood-Mizer în România, prin reprezentanții de atunci ai brand-ului, iar preluarea acestei colaborări a venit de la sine. Timpul ne-a dovedid că a fost o decizie bună.”

 

 • Paul Teodorescu, administratorul companiei Wood Expert Industry

“Colaborarea a început acum 19 ani, pe atunci lucram la Seva Industrial, la București, și ne-am cunoscut la un târg. Apoi am primit o invitație la o manifestare organizată la Odorheiu Secuiesc și am participat la toate edițiile, inclusiv am adus și alți colaboratori din domeniu. Atunci când am înființat Wood Expert Industry am continuat colaborarea și în perioada de boom economic aveam și cinci pagini de reclamă.”

 

De ce ați decis să fiți, în continuare, alături de revista Intarzia?

 • Cristian Broșiu, administratorul companiei Nika Utilaje București

“Nevoile noastre nu s-au schimbat foarte mult de acum 20 ani. Principiul este același – un partener profesionist care să ne ajute în distribuirea mesajului nostru.
Chiar dacă vorbim de o schimbare a mediului de comunicare, acum 20 ani era doar print, iar în 2017 avem print+online(web+social media), standardele oferite de echipa Intarzia au rămas ridicate, iar noi nu am simțit niciodată că avem nevoie de o schimbare.

La mulți ani, Intarzia! Sperăm să continuăm colaborarea încă cel puțin 20 de ani!”

 

 • Silvia Rădulescu, administratorul companiei Rolem

“Suntem constanți în colaborările pe care le începem dacă și partenerii noștri sunt corecți. Considerăm că am avut și avem, în continuare, o colaborare corectă cu Intarzia.”

 

 • Lántzky Zoltán, administratorul companiei Oxo din Miercurea Ciuc

“De-a lungul anilor, industria lemnului s-a schimbat continuu. Au apărut greutăți atât pentru oamenii care trăiau din lemn, cât și greutăți pentru natură. În consecință,și modernizarea evoluează, iar căutarea de noi soluții cere efort continuu.

Intarzia și Expowood iau, în continuare, parte la misiunea de a comunica evoluția către oamenii din zonă.”

 

 • lin Duță, administratorul companiei Dav Global 

“Am primit, în timp, confirmarea unui mod corect și profesionist de facebusiness, ceea ce este din ce în ce mai rar la noi. Am travesat împreună și perioade faste, dar și criza care ne-a forțat să găsim soluții pentru a merge înainte. Vă dorim continuitate și o traiectorie ascendentă și ne dorim să participăm la multe aniversări rotunde.”

 

 • Adrian Echert director Wood Mizer

“De-a lungul timpului am dezvoltat mai multe proiecte fiecare și ne-am putut ajuta reciproc, iar lucrul acesta ne-a făcut colaborarea mai strânsă. Pe lângă acest lucru, revista Intarzia, este încă un vehicol bun pentru mesajele noastre și reușește să ne faciliteze contactul cu actuali și viitori clienți. Profesionalismul echipei ne convinge de fiecare dată că această colaborare trebuie să fie de durată.”

 

 • Paul Teodorescu, administratorul companiei Wood Expert Industry

“Intarzia este printre cele două, trei reviste de specialitate, iar dacă celelalte două sunt axate pe obiectele principale ale membrilor ASFOR și APMR, Intarzia publică articole și face reclamă pentru tot sectorul, de la exploatare forestieră și până la produs finit, se adresează tuturor producătorilor din prelucrarea lemnului. Vă urez mulți ani înainte și să ajungeți să aveți, din nou, 180-200 de pagini.“

 

Vă mulțumim pentru devotamentul dvs. și nu putem decât să vă promitem că vom fi, în continuare, aceiași parteneri de încredere. Suntem pregătiți să ne adaptăm schimbărilor din piață, iar împreună vom trece prin toate, bune sau rele. Asta am făcut în ultimii 20 ani și asta vom face mai departe!

Alexandra Irimiea

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!