Produse-de-topBalamaua R4 pentru uși de exterior de la AGB

AGB își mărește gama de balamale cu noul model R4 pentru uși de exterior din lemn. Cele mai importante valori ale companiei AGB au fost integrate in acest nou produs.
Intarzia & Castor25.09.20192173 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/09/3as-kep-ok.png

 

Portanță de 160 kg, precizie maximă la deschidere.

Balamaua R4 răspunde cu succes exigențelor venite din partea pieței și are o portanță de până la 160 kg.

Mișcarea foii este întotdeauna precisă și fluidă, mulțumită stabilității oferite de noua balama R4.

Un produs intuitiv și ușor de instalat

Instalarea balamalei R4 este foarte comodă datorită celor doi pini de fixare și a poziționării frontale a imbusurilor pentru reglaje (într-un mod extrem de practic), ce permit reglarea ușii din interior, chiar și în poziție închisă.

Montaj rapid, reglaje ample, instalare ușoară

Balamaua R4 are ample reglaje pe trei axe, ce își păstrează poziția timp îndelungat, ceea ce reduce semnificativ necesitatea ajustărilor ulterioare.

De asemenea R4 oferă în plus o reglare a rezistenței la rotație (a forței de frecare) pe balama. Acest lucru este esențial atunci când discutăm de balamale pentru uși grele de 160 kg.
Sunt evitate problemele în cazul unei trântiri accidentale (de exemplu în caz de vânt puternic, când ușa se poate lovi de perete).

Având aceasta ajustare, se evită situațiile de acest gen, deoarece ușa va putea fi controlată în deplină siguranță, în orice moment.

R4 reduce la minim problemele de montaj mulțumită reglajelor foarte ample. Balamaua se poate regla foarte comod și cu ușa închisă.

Balamaua R4 este disponibilă în finisajele cele mai utilizate în piață, iar capacele permit mascarea totală a șuruburilor și a eventualelor mici imperfecțiuni de frezare, răspunzând exigențelor celor mai pretențioși designeri.

 

 

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!