EvenimenteBest of the best, produse de succes celebrate la Interzum 2019

Cele mai bune proiecte din industria mobilierului și a designului interior au fost selectate exact la momentul potrivit pentru cea de-a 60-a aniversare „interzum”
Intarzia & Castor17.01.2020153 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2020/01/interzum_19_023_018.jpg

 

În cadrul ceremoniei organizate pentru „premiul interzum: materiale și proiecte inteligente 2019”, valoroșii câștigători și-au primit premiile în seara zilei de 20 mai la Theater am Tanzbrunnen din Cologne. Aceștia au înscris în concurs produse, variante îmbunătățite ale unor produse existente, materiale și inovații, cucerind, prin calitatea proiectelor lor, juriul alcătuit din șase membri.

Număr record de înregistrări
Participanți din 22 de țări și-au înscris produsele în competiția pentru „premiul interzum 2019”, organizată deja pentru cea de-a zecea oară de Koelnmesse, în colaborare cu Red Dot. Producătorii au depus în total 260 de articole, pentru șansa de a obține semnul distinctiv, care se bucură de un renume extraordinar în domeniu.


FLY BOX, Soluție pentru colțuri, VIBO S.p.A., Trissino, Italia


Excessories, Sistem de sertare, Salice S.p.A., Novedrate, Italia

 

Citiți articolul complet în revista Intarzia&Castor nr. 262/2019,
sau solicitați abonament: https://www.intarzia.ro/cumpara-pachet/

 

Articol de Alexandra Irimiea

Foto: Koelnmesse/Koelnmesse GmbH, Thomas Klerx

 

“În cadrul ceremoniei organizate pentru „premiul interzum: materiale și proiecte inteligente 2019”, valoroșii câștigători și-au primit premiile în seara zilei de 20 mai la Theater am Tanzbrunnen din Cologne.”

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!