EvenimenteBIESSE SpA Italia, a reorganizat distribuțiile pe România

În urma comunicatului primit din partea companiei partenere Eco Partner System SRL, aflăm că din februarie 2019, rămâne reprezentant Biesse pe România, dar pentru un număr direcționali de clienți. Și aflăm și cine va fi noul reprezentant Biesse în țara noastră.
Intarzia & Castor07.02.20193172 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/02/ECOPARTNER.jpg

BIESSE – producător de talie mondială de utilaje pentru industria lemnului din Italia, a intrat în România în urmă cu 17 ani, și a fost promovată pe paginile revistei Intarzia, de către compania Alcor Trading SRL din București în calitate de reprezentant, începând din luna mai a anului 2002.

Din anul 2013, exclusivitatea a fost preluată de firma Eco Partner System SRL, și timp de aproape 6 ani a adăugat plus-valoare produselor din lemn, care au ieșit din fabricile clienților Biesse, din România.

Eco Partner System SRL, ne-a comunicat că începând din 1 februarie 2019 reprezintă în continuare interesele companiei Biesse SpA, însă pentru un număr de clienți direcționali.

Îi urăm mult succes în continuare!

 

În urma acestor schimbări, cel mai mare reprezentant Biesse SpA pe România, a devenit Accesoria Group – divizia echipamente. Noul parteneriat aduce întregirea portofoliului pentru compania Accesoria Group, și o acoperire la cele mai înalte standarde a pieței românești pentru producătorul italian.

Le urăm de asemenea mult succes!

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!