EvenimenteBIFE-SIM 2019: demonstrații pe CNC-uri de ultimă generație

Peste 200 de companii au participat ca expozanți la cea de-a XXVIII-a ediție a BIFE-SIM – Târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii, desfășurat la București, în luna septembrie
Intarzia & Castor07.11.20191625 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/11/Woodexpert.jpg

 

Însă, mai mult ca în alți ani, au fost expuse utilaje de ultimă generație și s-au făcut demonstrații pe CNC-uri performante. Câțiva dintre expozanți ne-au împărtășit opiniile lor cu privire la acest eveniment.

Romexpo, împreună cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și cu Camera de Comerț și Industrie din România, a organizat, pentru al doilea an consecutiv, târgul BIFE-SIM în Pavilioanele B1 și B2. Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul a patru zile, în perioada 12-15 septembrie 2019, și a fost structurat pe șase tematici:
⇒Clasic, ⇒Design, ⇒Confort, ⇒Bucătării, ⇒Decorațiuni și corpuri de Iluminat, ⇒Echipamente, mașini, utilaje, materii prime și accesorii.

Iată opinia a câțiva dintre expozanții din acest an:

Mugur ȘANDRU, reprezentant Proconsel:
„BIFE-SIM 2019 a fost o ediție ceva mai slabă, cu vizitatori mai puțini față de anul trecut. De exemplu, duminică, în ultima zi, am avut trei vizitatori. Produsele pe care le-am expus au avut un impact pozitiv mare. Am prezentat produse de clasă industrială ale grupului SCM Italia. Consider că trebuie să ridicăm nivelul de tehnologie al firmelor de profil din toată țara. De fapt, pe segmentul «mașini de clasă industrială» a crescut cererea, existând companii românești sănătoase care au început retehnologizarea.”

proconsel

Paul TEODORESCU, administrator la Wood Expert Industry:
„Ediția din acest an a BIFE-SIM a reprezentat cel mai slab târg din ultimii zece ani. Nu se justifică ediția anuală. Cei care ne-au vizitat standul au reacționat foarte bine la produsele pe care le-am prezentat. Am avut multe noutăți expuse, dar și mai multe în ofertă. Interesul major a fost pentru liniile de debitat bușteni Primultini, mașinile orizontale de la Serra – cu care am făcut demonstrații pe platforma exterioară –, presele pentru panouri de la ORMA, presele de stratificat Stromab etc.”

BIFE-SIM 2019 în cifre:
– aproximativ 27.000 mp suprafață expozițională
– 218 companii participante
– expozanți din 14 țări: Austria, Belgia, Bulgaria, China, Danemarca, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Republica Moldova, Polonia, România, Spania și Turcia

 

Citiți articolul complet în revista Intarzia&Castor nr. 260/2019,
sau solicitați abonament: https://www.intarzia.ro/cumpara-pachet/

 

“Însă, mai mult ca în alți ani, au fost expuse utilaje de ultimă generație și s-au făcut demonstrații pe CNC-uri performante. Câțiva dintre expozanți ne-au împărtășit opiniile lor cu privire la acest eveniment.”

 

 

 

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!