DesignBucătăria anului 2020: un spațiu deschis, personalizat, de culoare negru-mat

Bucătăriile și spațiile de locuit se contopesc din ce în ce mai mult într-un spațiu holistic. Principala tendință în bucătărie constă, prin urmare, în planificarea spațiului deschis, cu spații de depozitare personalizate.
Intarzia & Castor13.01.20203222 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2020/01/Cosentino-deckton-kitchen-matt-black-1.jpg

 

Culoarea în tendințe sezonul acesta este negru mat, dar și toate nuanțele de gri. Sustenabilitatea și ergonomia joacă, de asemenea, un rol mai important. Spațiul de stocare din mobilier este utilizat din ce în ce mai bine, datorită organizării din interior.

bucatarie-mat-negru

Iar subiectul ergonomiei este și el abordat tot mai mult, de exemplu prin noile înălțimi ale corpurilor. Porii sincronizați sunt practic obligatorii pentru materialele care reproduc aspectul lemnului, la fel și finisajele anti-amprente. Formele variază de la stilul unei case de la țară până la cel șic central și avangardist, de la fronturile lucioase până la aspectul retro, ca un omagiu adus anilor 1950 și 1960.
Aspectul minimalist al bucătăriilor răspunde, de asemenea, cererii din ce în ce mai mari de fronturi mai subțiri. Este răspândită practica ascunderii accesoriilor. Se folosește înalta tehnologie pentru dispozitive: practic, controlul prin Bluetooth, cel vocal sau prin aplicație a devenit standard.

 

Sursă: material+technik möbel

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!