DigitalizareCABINET VISION – Software de proiectare mobilier pentru îmbunătățirea eficienței

Cabinet Vision este lider pe piața mondială în soluții pentru producătorii de mobilier. Fiind o soluție modulară, software-ul nostru este potrivit pentru orice companie, de la atelierele mici cu producție manuală, până la producătorii mari care au linii de producție automate.
Intarzia & Castor12.03.20194636 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/03/nika-utilaje-2.jpg

La Nika Utilaje credem că pentru oricare nevoie există soluții simple și eficiente. Aceasta încredere este rezultatul celor peste 25 de ani de experiență în domeniu, timp în care am colaborat cu succes cu un număr foarte mare de companii, de la ateliere individuale, la fabrici mari. Am ales să lucrăm cu furnizori care ne oferă o gamă variată de produse de foarte bună calitate.

Cabinet Vision este lider pe piața mondială în soluții pentru producătorii de mobilier. Fiind o soluție modulară, software-ul nostru este potrivit pentru orice companie, de la atelierele mici cu producție manuală, până la producătorii mari care au linii de producție automate. Cabinet Vision le permite utilizatorilor să reducă masiv utilizarea materialelor și costurile forței de munca prin eficientizarea procesului de producție.

Cei 25 de ani de experiență ne-au învățat care sunt așteptările principale ale producătorilor de mobilier, iar Cabinet Vision satisface toate aceste așteptări, reușind sa automatizeze și să integreze complet proiectarea în procesul de producție.

Cu software-ul nostru nu aveți nevoie de librării mari de corpuri în care să cautați elementul potrivit.

În Cabinet Vision puteți crea un corp cu un singur click. Corpul nou creat include deja toate prelucrările necesare pentru feroneria aleasă, precum și toate informațiile legate de materiale (panouri, cant, picioare, uși, mânere, feronerie etc.). Din acest punct, puteți redimensiona sau recompartimenta corpul foarte rapid și ușor prin interfața vizuală, modificările fiind vizibile în timp real.

Funcțiile de proiectare permit atât realizarea corpurilor din PAL/MDF, cât și din lemn masiv

Câteva exemple de funcții specifice pentru lemn masiv sunt: ușile ramă și tăblie, adăugarea de lezene, cornișe (de ex coroană dulap), crearea de materiale combinate (de ex PAL furniruit).

Generare automată desene tehnice și de execuție

După terminarea proiectării este necesar doar un click pentru a obține automat desenele fiecărei piese, corp și vederea pe fiecare perete.

Generare automată liste de materiale si ofertă preț client

Tot cu un click se obține lista de materiale folosite și costul acestora, randare 3D și ofertă de preț client (după metoda de calcul a fiecărui producător).

Cabinet Vision conține cea mai puternică soluție CAM automată din industria mobilei. După terminarea proiectării, modulele CAM vor realiza optimizarea încadrărilor în foaie și exportul tuturor pieselor către utilajele controlate CNC. Nu contează ce marcă sunt utilajele, echipa noastră de programatori poate realiza conexiunea cu orice marcă de utilaj vechi sau nou.

 

Echipa noastră de tehnicieni și programatori asigură suportul permanent pentru toate soluțiile implementate.

Vă așteptăm la Expowood 2019 în standul F5 pentru demonstrații și oferte personalizate.

Mai multe detalii găsiți pe www.nikautilaje.ro sau la telefon 0740198575.

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!