EvenimenteCăminul, designul și toamna

Renumitul târg Construma a avut un succes atât de mare în atragerea publicului în această primăvară, încât a fost nevoie de un eveniment independent de industria construcțiilor.
Intarzia & Castor28.10.2019355 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/10/borito-OK-1.jpg

 

Cu soluții de amenajarea locuințelor de vis se pot umple multe reviste și publicații de specialitate, dar alungarea viselor este cu adevărat eficientă atunci când este tangibilă.
Renumitul târg Construma a avut un succes atât de mare în atragerea publicului în această primăvară, încât a fost nevoie de un eveniment independent de industria construcțiilor. Astfel s-a născut Home Design Toamna.

Accentul ediției de toamnă s-a pus pe amenajarea interioară a locuinței și design.
Aproape 100 de expozanți și-au adus produsele la Hungexpo în cel de-al doilea weekend din octombrie pentru a le prezenta tuturor celor interesați cele mai noi tendințe.
Evenimentul a contribuit la crearea locuinței de vis (sau cel puțin iluzia acesteia) cu servicii de consultanță, prezentări profesionale, workshopuri și acordarea de premii pentru designeri excepționali.
Momentele prezentării proiectelor designerilor tineri și atelierul Wood Like au reușit să fie cu adevărat spectaculoase, atrăgând foarte mulți vizitatori.

Pavilionul Design & Go, cu sloganul „Proiectează propria bucătărie”, care a fost o noutate a Asociației Producătorilor de Mobilă, a adus o nouă tehnologie care oferă noi oportunități pentru tâmplării.
Programul a fost interesant pentru iubitorii de mobilier unic și de soluții personalizate. Întregul proces putea fi urmărit la fața locului: proiectarea de mobilier personalizat, crearea unei oferte de preț, comanda, totul într-o perioadă relativ scurtă.
Echipa FabLab Budapesta s-a mutat în pavilionul G, cu un atelier mobil bine echipat: o imprimantă 3D, un tăietor cu laser și un CNC special de mână pentru a ajuta la crearea propriilor obiecte și mobilier mic.
Un loc interesant a fost standul Wood Like after Pop up unde fanii pieselor de design realizate la comandă au putut alege dintre piesele proiectate și fabricate de specialiștii absolvenți în prelucrarea lemnului și producției de mobilier.
În plus, existau mai multe pavilioane de înaltă calitate în domeniu, pe care vizitatorii le-au putut vedea. Printre altele, mașini de cafea scumpe, aspiratoare fără fir și au putut afla prețul unui jacuzzi.
Concluzie: expoziția a adus nivelul obișnuit, iar publicul și-a făcut repede o idee despre tendințele actuale pentru amenajarea casei.

 

Sursă articol: https://faipar.hu/

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!