RevisteleCe vei citi în ediția viitoare

Ți-am pregătit reportaje, materiale speciale și interviuri
Intarzia & Castor18.12.2019955 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/12/i12_editia_viitoare.jpg

 

Pentru ediția de februarie a revistei Intarzia ți-am pregătit, ca și până acum, o serie de materiale în exclusivitate despre lucrurile interesante ce se petrec în industrie, evenimentele de specialitate la care participăm ca partener media, inovații tehnologice de care ajungem să prindem drag și, mai ales, despre oamenii curajoși care își transpun visul în realitate și înfruntă cu stoicism provocările din afacerile personale.

  • Avem pentru tine un reportaj despre Wagner Open Days în România, eveniment de specialitate ajuns la cea de-a doua ediție. Acesta este organizat de compania Romservice Brașov, dealer Wagner din 2016.
  • Am pregătit un material special dedicat Mediatecii Norbert Detaye din Brașov, un centru cultural al Universității Transilvania, deschis accesului comunității academice, studenților și tuturor celor care sunt interesați de colecțiile și programele sale. Am stat de vorbă cu Norbert Detaye, fondatorul acesteia, muzician, designer și arhitect belgian care vine cu drag în România la festivalul Etnovember.
  • Mai poți citi în paginile noastre și un interviu cu Par Ottosson Kalm, Product Manager Furniture la Sherwin-Williams Sweden AB. Am fost curioși să aflăm detalii despre provocările din piață și modul în care tehnologia schimbă tot mai mult procesul de vopsire.

Ce îți mai pregătim?

  • Un interviu cu Bartha Andras, manager general al companiei Nett Front, producător de uși de mobilier. Anul 2019 a fost unul plin de produse noi în portofoliu.
  • Un reportaj despre un Instagram business dezvoltat de un student IL pasionat de lucrul cu lemnul.
  • Un material special despre povestea atelierului de ceramică dezvoltat de Georgiana Filipescu, arhitect de interior de profesie. Tânăra lucrează cu migală și dăruire obiecte din porțelan, adunându-le sub brandul Mica Cera.
  • Un reportaj despre îngerii din lemn ai lui Beatrice Iordan, artist păpușar. Pe lângă designul special, acești îngeri miros incredibil de frumos datorită unor vopsele naturale. În plus, datorită unor balamale, aceștia capătă mobilitate și pot fi aduși la viață.

Rămâi conectat cu informațiile direct de la sursă!
Revista de specialitate Intarzia&Castor, disponibilă doar prin abonament!

Folosește noua metodă de abonare on-line pentru a beneficia de un voucher de reducere de 30%

Accesează www.intarzia.ro/abonamente

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!