EvenimenteCele mai importante târguri de design interior din ianuarie 2019

Dacă te pasionează designul interior, nu vrei să ratezi cele mai importante târguri care vor prezenta ultimele tendințe în materie de design și amenajări interioare pentru anii care vor urma.
Intarzia & Castor08.01.201963815 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/01/elso.png

Începând cu luna Ianuarie, se deschid porțile celor mai importante târguri de design din Koln, Paris, Munchen, Birmingham, Stockholm, Berlin, Hamburg, Lillestrom, Madrid, Milano și Valencia. Îți prezentăm în continuare care sunt evenimentele care vor aduce în lumina reflectoarelor trendurile din design interior, arhitectură și amenajări.

 

IMM Koln, 14 ianuarie – 20 ianuarie 2019, Koln, Germania

Lista evenimentelor este deschisă de târgul organizat în Koln, Germania. ­­­IMM Koln este unul dintre cele mai importante evenimente de profil care se desfășoară la începutul fiecărui an și care prezintă noile linii de mobilier internațional și inovații în domeniu. Fiind un eveniment care se bucură de un enorm prestigiu, IMM Koln reprezintă o ocazie unică de a evada din cenușiul zilelor de iarnă într-un decor cu totul excepțional, fiecare stand fiind amenajat la cele mai înalte standarde.

Evenimentul reprezintă de asemenea o resursă inestimabilă pentru tinerii designeri, care fie vor să se inspire, fie să își facă cunoscute produsele. Indiferent că participi în calitate de pasionat de design interior, ca antreprenor interesat de noi parteneriate sau designer, târgul îți va oferi din plin ocazia de a efectua teste de produse, de a aduna informații și de ce nu, de a deveni parte, pentru câteva zile din epicentrul lumii în ceea ce privește mobilierul și designul interior. Mai multe informații despre IMM Koln sunt disponibile la adresa web a evenimentului http://www.imm-cologne.com

LivingKitchen, The International Kitchen Show, 14 ianuarie – 19 ianuarie 2019, Koln, Germania

Tot la începutul lunii ianuarie, pasionații de design se vor putea delecta cu o nouă expoziție care aduce în prim plan amenajările de bucătării. Devenit în ultimii ani un eveniment de marcă și un punct central de întâlnire pentru cei interesați de amenajările bucătăriilor, LivingKitchen reunește atât prezentări ale celor mai noi și importante inovații în domeniu direct de la producători, tendințe în amenajări, dar și show-uri culinare care fac deliciul publicului și asigură un program variat, pe parcursul întregii perioade de desfășurare a expoziției. Mai multe informații despre eveniment și despre invitații din acest an puteți obține accesând adresa evenimentului http://www.livingkitchen-cologne.com/ Evenimentele conexe care se vor desfășura în cadrul LivingKitchen Koln vor viza aspecte deosebit de actuale în ceea ce privește viitorul în design, tehnologie, alimentație, combinate cu un concurs adresat tinerelor talente și chiar cu evenimente culinare.

 

FORMEX, 15 ianuarie – 18 ianuarie 2019, Stockholm, Suedia

FORMEX – The Largest Meeting Place for Nordic Interior Design reprezintă o manifestare care a debutat în anul 1960 și care este organizată anual în câte două ediții – una care se desfășoară în ianuarie și una în august. După cum se afirmă și în descriere, FORMEX reprezintă evenimentul care reunește peste 20.000 de vizitatori și peste 800 de expozanți din domeniul designului interior, modei și accesoriilor. În cadrul expoziției sunt organizate două concursuri cu premii – FORMEX DESIGN AWARDS, grupate în două categorii FORMEX NOVA (care promovează designul nordic realizat de designeri necunoscuți) și FORMIDABLE (care recompensează piesele de design contemporan, interesant și calitativ). Mai multe informații despre FORMEX puteți obține de pe pagina evenimentului https://www.formex.se

 

BAUHAUS 100 years, 16 ianuarie – 24 ianuarie 2019, Berlin, Germania

Anul 2019 marchează aniversarea a 100 de ani de Bauhaus, unul dintre cele mai influente curente în design, arhitectură și artă modernă, precum și în educația în domeniul designului și arhitecturii. Evenimentul debutează cu organizarea unui festival internațional în Berlin dar și a numeroase evenimente conexe care se vor desfășura pe tot cuprinsul Germaniei, expoziții și festivaluri care vor aduce în prim plan semnificația curentului în design și artă și va reprezenta o adevărată “călătorie”, după cum spun organizatorii, o călătorie „creativă și experimentală în lumea Bauhaus”. Mai multe informații despre programul evenimentului https://www.bauhaus100.com/the-centenary/

 

MAISON&OBJET PARIS, 18 ianuarie – 22 ianuarie 2019, Paris, Franța

MAISON&OBJET PARIS este unul dintre cele mai importante evenimente de profil la nivel mondial care reunește tendințe în materie de decorațiuni, design, mobilier, accesorii, textile dar nu numai. Aflat la granița dintre business și creativitate, evenimentul oferă participanților soluții unice, pline de farmec și originalitate.

Noutatea acestui eveniment este dată de participarea designerului de origine germană, Sebastian Herkner, în vârstă de 37 de ani, care a fost recompensat în ultimii zece ani cu peste 30 de premii de recunoaștere a activității sale și, mai mult, a fost ales Designer of the Year în cadrul ediției Maison et Objet din ianuarie 2019. Lucrările sale vor putea fi admirate în cadrul acestei ediții MAISON&OBJET.

De asemenea, expoziția va aduce în prim plan noile talente – de data aceasta din China și anume 6 designeri aflați la început de drum. Dintre expozanți menționăm Boca do Lobo, Brabbu, Essential Home, LUXXU, Delightfull, Maison Valentina, Rug’s Society sau Covet House. Mai multe informații despre MAISON&OBJET 2019 puteți obține accesând pagina evenimentului https://www.maison-objet.com/en/paris

 

January FURNITURE SHOW, 20 – 23 ianuarie 2019, NEC Birmingham, Marea Britanie

January FURNITURE SHOW reprezintă ocazia ideală pentru profesioniști de a afla cele mai noi tendințe din designul interior și de a întâlni peste 100 dintre cei mai importanți furnizori de profil din Marea Britanie, dar și furnizori internaționali. January FURNITURE SHOW reprezintă  cel mai mare eveniment de profil din Marea Britanie care reunește anual circa 20.000 de vizitatori, 500 de expozanți și care se concretizează în vânzări de circa 500 milioane lire sterline. Dacă ai nevoie de motive în plus pentru a participa, este bine să știi că târgul prezintă ultimele tendințe dar și colecții lansate de furnizori de renume precum – DURESTA, WESTBRIDGE, ERCOL, PARKER KNOLL, TETRAD, BAKER, ASHLEY MANOR, WHITEMEADOW, FURNICO, GLOBAL HOME, DAR LIGHTING, GALLERY DIRECT, BLUE BONE dar și mulți, mulți alții.

Ca noutate pentru 2019, evenimentul de 4 zile care se va desfășura la Birmingham va aduce în prim plan un număr mare de companii producătoare de mobilier de dormitor (paturi) dar și companii de iluminat – prezentând mai mult de 20 de nume bine-cunoscute din Marea Britanie, inclusiv Searchlight, Oaks Lighting și Illuminati Lighting.

Referindu-se la “The Furniture Awards”, programul de premiere și recunoaștere a celor mai importanți furnizori participanți în cadrul evenimentului, Cleere Scammel, Director de eveniment, afirma: “Suntem încântați de ediția din acest an a The Furniture Awards și ne așteptăm la un număr mare de participanți la fiecare categorie a concursului în parte. The Furniture Awards reprezintă o oportunitate semnificativă pentru companii de a-și face cunoscute ultimele inovații, de a le fi recunoscute meritele și de a fi răsplătite pentru inițiativele lor“. Mai multe informații despre eveniment puteți obține la adresa https://januaryfurnitureshow.com

Articol semnat de Klara Papuc

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!