EvenimenteCONECTARE PENTRU DEZVOLTARE – Soluții inteligente pentru orice tip de fabrică

Între 12 și 15 septembrie, la standul Accesoria Group de la Romexpo vei vedea în acțiune elementele care asigură performanța și productivitatea utilajelor și sistemelor: tehnologie inovatoare, cele mai avansate soluții digitale și o echipă în serviciul producătorului de mobilă.
Intarzia & Castor06.09.20199115 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/09/configuratie-stand-accesoria-group-bife-2019.jpg

 

Accesoria Divizia Echipamente te așteaptă la BIFE-SIM pentru a-ți arăta cum conectarea poate fi instrument pentru transformare, pentru inovare, pentru dezvoltare. Totodată, aceasta îți poate aduce mai multă valoare și te poate ajuta să crești nivelul de competitivitate.

TEHNOLOGIE ÎN ACȚIUNE

Parteneriatele dezvoltate cu furnizorii de utilaje ne dau forța să oferim soluții utile și complete pentru orice tip de activitate, să ne adresăm atât producătorilor mari, cât și celor medii și mici.

Un utilaj care poate executa orice fel de prelucrare și poate fi personalizat în funcție de cerințele fiecărui flux de producție. Prelucrează cu precizie maximă piese cu forme dintre cele complexe. Sistemul electronic de poziționare (EPS) permite reconfigurarea automată a întregii zone de lucru într-un timp foarte scurt. Consolele și ventuzele sunt acționate independent de partea de prelucrare. Este redus în acest mod timpul de lucru – în timp ce unele piese sunt deplasate sau fixate într-o parte a utilajului, cealaltă zona este utilizată pentru prelucrarea altor elemente.

  • CNC cu masă nesting ROVER K FT | BIESSE

Noul CNC Biesse cu structură Gantry, cea mai compactă structură existentă pe piață la momentul actual, este proiectat pentru prelucrarea panourilor de lemn și a celor derivate. Structura compactă îl face ideal pentru fabrici mici și mijlocii, unde lipsa spațiului este una dintre problemele importante, iar flexibilitatea și usurința în manevrare, cerințe majore. Rover K FT se adaptează perfect spațiului de producție în care este instalat. Design-ul simplu permite operatorului să acceseze în siguranță toate părțile mașinii în orice moment, fără să întâmpine vreun obstacol.

Mașină automată de aplicat cant compactă și solidă, construită pornind de la cerințele specifice de prelucrare din fabrică, care permite soluții flexibile fiind foarte potrivită pentru producătorii care lucrează la comandă. Datorită controlului temperaturii diferențiale dintre rezervorul de adeziv și rola cu adeziv, lipirea este optimă. Un dispozitiv automat împiedică supraîncălzirea adezivului atunci când mașina nu este utilizată. Întreținerea utilajului este ușoară și rapidă datorită unui strat de teflon interior. Este ușor de lucrat cu ea și nu are nevoie de mult spațiu, fiind potrivită celor cu spațiu limitat.

O mașină automată care asigură o finisare perfectă și un produs final de cea mai bună calitate. Unitățile de lucru compacte concepute pentru a simplifica operațiunile sunt disponibile în diverse configurații pentru a se potrivi cerințelor specifice de producție. Noul control Smart Touch 10 permite o programare imediată. Este ușor de utilizat, datorită panoului de control cu ecran tactil, și intuitiv, astfel încât să poată fi gestionat cu cea mai mare ușurință. Programul permite tranziția rapidă între diferitele tipuri de prelucrare.

 

Stream A este destinată celor care s-au hotărât să crească volumul producției. Se adaptează cu ușurință la mai multe tipuri de nevoi, datorită posibilităților de configurare. Coloanele robuste, fixate direct pe batiu, absorb complet toate vibraţiile generate în timpul prelucrării. Dispozitivul de presare cu curea aplică o presiune uniformă pe suprafaţa panoului, ideal pentru panouri delicate sau cu pelicule de protecție.18 grupuri de prelucrare disponibile, care se pot combina și, în unele cazuri, se pot repeta pentru a obține produse personalizate de înaltă calitate. Datorită tehnologiei avansate a unor grupuri, se poate gestiona un număr infinit de poziții de prelucrare; utilajul se adaptează procesului în execuție în funcție de grosimea și materialul cantului.

Sistem perfect pentru întreprinderi mici care doresc trecerea la un nivel superior de calitate și productivitate. Este ușor de utilizat și intuitiv, făcând foarte ușoară trecerea de la debitarea cu tehnologia manuală clasică. Centrul de tăiere este dotat cu un dispozitivul de presare care permite o presiune omogenă și controlată asupra pachetului de panouri care urmează a fi tăiat. Rezultă tăieri precise, pierderile și rebuturile fiind astfel eliminate.

Mașină de găurire multiplă cu ajutorul căreia se poate face economie de timp și de costuri de operare. Ocupă doar 5 metri pătrați, ceea ce îl face foarte potrivit în spații limitate. Precizia găuririi este garantată de sistemul de citire laser și de presarea laterală constantă. Este ușor de folosit datorită calculatorului cu interfață prietenoasă, care permite vizualizarea graficii în timpul procesării și oferă posibilitatea importării de fișiere CAD, DXF și TCN. Ușurința în utilizare îl face potrivit chiar și pentru operatorii fără experiență.

  • CNC găurire multiplă POINT K2 920 | VITAP

Inovație în domeniul CNC-urilor de prelucrare a lemnului pentru că permite păstrarea avantajelor funcției nesting fără să limiteze executarea găurilor orizontale. Poate încheia întregul ciclu de găurire, inclusiv tăierea, în doar 4 minute. Zona de lucru generoasă de 920 mm și controlul computerizat face munca operatorului simplă și rapidă, oprimizând astfel timpul, costurile și productivitatea. Este o mașină compactă ce se potrivește perfect spațiilor reduse de lucru.

  • Circular cu masa mobilă ASTRA SE 400 | CASOLIN

Un fierăstrău circular pe care te poți baza: acest echipament este dotat cu masă mobilă pe role, cu căi de rulare confecționate dintr-un oțel special. Acestea sunt inserate printr-o metodă specială de procesare la rece, patentată de Casolin, care garantează o precizie și o liniaritate excelente de tăiere.

OBIECTIVE DE PRODUCTIVITATE

Anul acesta am gândit configurația standului astfel încât să putem prezenta atât avantajele fiecărui utilaj, cât și beneficiile ce decurg din punerea lor împreună, din integrarea într-o structură unică care să permită un anumit nivel de productivitate, în funcție de tipul de business și de modul în care vezi dezvoltarea. Putem găsi cele mai potrivite, mai flexibile soluții pentru optimizarea și eficientizarea producției, indiferent dacă ea înseamnă 200 sau 1200 de repere/ zi. Și chiar mai multe, prin intermediul sistemelor parțial sau total automatizate.

Citește aici mai mult.

DIGITALIZAREA PROCESELOR– software-uri pentru design, proiectare și optimizare

Inovarea tehnologică a adus cu ea schimbări importante în sistemele de producție, în companii, în piață și în relația dintre operatori, mașini și aplicații. În context industrial, conectarea programelor software dintr-o fabrică de producție – de la cele de specialitate la cele de administrare a activității – este cunoscută sub denumirea de digitalizare.  O transformare ce crește exponențial competitivitatea companiilor și capacitatea acestora de a se adapta cerințelor unei producții rapide, flexibile.

La BIFE-SIM îți prezentam aplicațiile software care îți ușurează activitatea în producție și te ajută să automatizezi etape.

SOPHIA IoT – Asistentul cibernetic din producție

Noutate pe piața românească, platforma Sophia creatăde Biesse aduce conceptul IoT – Internet of Things – în domeniul prelucrării lemnului. Recent implementat și pentru zona noastră, aplicația reprezintă evoluția din producție.

Mașinile Biesse prezentate la BIFE-SIM vor fi conectate la SOPHIA și veți putea vedea LIVE în stand cum arată, în timp real, indicatorii de performanță ai mașinii și care sunt beneficiile conectării utilajelor la o asemenea platformă.

 

 

 

 

 

 

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!