EvenimenteCum poate fi ușurat procesul de lucru al utilizatorului?

Anul acesta la standul EET (pavilionul B1, stand 102) în cadrul expoziției BIFE 2019 tema centrală va fi: UTILIZATORUL
Intarzia & Castor29.08.20191468 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/08/Nextec4.0-OK.jpg

 

Cum poate fi ușurat procesul de lucru al utilizatorului? Cum putem atinge nivelul cel mai înalt de calitate pentru clienții noștri? Aceste aspecte în combinație cu o tehnologie inteligentă este tematica standului EET de anul acesta la BIFE-SIM 2019.

Mașinile de aplicat cant cu sistemul de aplicat adeziv internațional patentat HOLZ-HER vă asigură o calitate perfectă și o deservire intuitivă. Timp de încălzire sub 3 minute, sistem capsulat de aplicare a adezivului ce vă protejează sănătatea împotriva vaporilor toxici, schimb rapid între adeziv EVA și PUR, fără fugă sau strat vizibil de adeziv, sunt doar câteva dintre avantajele pe care dorim să vi le prezentăm live pe stand anul acesta. Puteți vedea în funcțiune STREAMER 1057 cu agregat de prefrezare și rotunjire colțuri: mașina ideală pentru Start-Up. Modelul AURIGA 1308 XL, dotată standard cu pachet de automatizare. Modelul LUMINA 1594 INDUSTRY ce subliniază contribuția de pionierat HOLZ-HER în dezvoltarea de tehnologii noi. Cu această mașină puteți să aplicați canturi laser, adeziv EVA și PUR fără să schimbați agregate. Axele ultraprecise NC servo sunt ajustate automat sau printr-o simplă apăsare de buton. Cu noua tehnologie fa.s.t. se pot activa agregate fără să opriți utilajul, astfel că se evită timpi morți pentru echiparea cu scule noi.

 

CNC-NEXTEC 4.0 este soluția completă pentru introducerea datelor, oferindu-vă controlul asupra întregului proces de producție și a fluxului de material. Mastermindul acestui sistem este calculatorul central NEXTEC 4.0. Acest sistem vă oferă, de asemenea, și posibilitatea să grupați mai multe comenzi într-o singură comandă colectivă și să o procesați la grupaj. Baza de date cu materiale și listele de comenzi asigură un control permanent și o vedere asupra stadiului de prelucrare a comenzilor în desfășurare. Puteți vedea live pe stand modelul de top NEXTEC 7735 Push cu tehnologie în cinci axe. Specialiștii EET vă prezintă cu AUTOMATION PRO noi posibilități de interconectare a întregului sistem de producție de la depozitul automatizat STORE-MASTER până la asamablarea finală a mobilierului.

 

De asemenea, vor fi prezentate live pe stand modelul de top al CNC-ului cu console PRO MASTER 7225 cu cinci axe și CNC VERTICAL EVOLUTION 7405. Frezarea pentru locaș broască, pachetul Doors și software-ul X-CUT fac din Evolution cel mai versatil CNC vertical existent momentan pe piață.

De la producătorul german MARTIN puteți vedea circularul de formatizat T60C, un circular solid cu control intuitiv prin ecran, ce garantează mereu rezultate precise. Cu masa paralelogram puteți să tăiați superprecis, chiar și în unghi. EET vă informează despre întreg programul MARTIN pentru tăiere, frezare și rindeluire la cea mai înaltă calitate ce există momentan pe piață.

Routerul CNC TR710AD cu masă 2.000 x 3.000 mm, cap de frezare de 9,5 kW și schimbător de scule vă arată că se poate realiza o tehnologie înaltă la un preț atractiv.

Pe lângă acestea EET va crea pentru dumneavoastră un colț de demonstrații unde puteți testa live pe stand mașini electrice de mână de la producători high-end, precum LAMELLO, MIRKA, FESTOOL și AEG.

EET vă așteaptă cu drag la standul 102, din pavilionul B1.

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!