Produse-de-topDav Global Trading, își extinde portofoliul de produse

În calitate de unic distribuitor pe piața din România a mărcii de utilaje GUANGZHOU KDT MACHINERY CO. LTD, își extinde portofoliul de produse și vă supune atenției linii complet automatizate de prelucrare a lemnului si gama de mașini pentru aplicarea cantului.
Intarzia & Castor07.02.2020598 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2020/02/KDT-NESTING-LINE.jpg

 

„Construit pentru calitate, valoare pentru client” este angajamentul KDT față de fiecare client, iar prin câștigarea încrederii clienților, KDT a înregistrat în ultimii ani cea mai mare rată de creștere dintre toți furnizorii majori de echipamente din industrie.

Vă prezentăm Linia nesting KDT bazată pe CNC seria KN-3 este proiectată pentru productivitate ridicată în prelucrarea panourilor de PAL și MDF și poate fi încorporată în linii automate de producție.

Linia poate fi configurată pe trei modele de CNC în funcție de dimensiunile mesei de lucru: 2760×1260 mm sau 3060×2150 mm și 4260×2150 mm.

NESTING-LINE seria KN-3 este compusă din:

  • Masă de alimentare material tip foarfece și opțional, posibilitatea de aplicare etichete cu cod de bare pe întreaga suprafață a panoului.
  • Alimentator cu ventuze , TPA, pentru încărcarea panoului pe masa CNC-ului.
  • CNC –ul propriu-zis cu viteze de deplasare de 80 m/min pe axele X și Y și 25 m/min pe axa Z, cu servo-motoare de antrenare. Acesta permite o prelucrare a pieselor pe o înalțime de 180 mm, dotat cu o electromandrină HSD Italia cu puterea 13,2 kW, HSK-F63, magazie de scule rotativă cu 12 poziții și opțional cu grup de găurire în două variante, una cu 9 burghie verticale (D) și a doua cu 12 verticale și 3 orizontale (H), cu o pompă de vacuum de 244 m3/h și 4 zone de vacuum în cazul variantei KN-3409 și cu 2 pompe de vacuum de 244 m3/h și 6 zone de vacuum pentru celelalte două variante (KN-3710 , KN-3713).
  • Braț de evacuare și desprăfuire a piesei, prevăzut cu gura de exhaustare
  • Masă de descărcare material cu lățimea adaptată mesei CNC-ului.

În cursul anului trecut KDT a lansat pe piață mașina automată de aplicat cant monolateral KE-668 JGA, aplicând furnir, folie sau cant PVC (ABS) cu grosimea 0,4 – 3 mm pe panouri cu grosimea 10 – 60 mm.

Echipament de ultimă generație ce permite utilizarea diferitelor tipuri de adeziv,  (EVA, PUR) și selector pneumatic din panoul de comanda a 3 grosimi ale cantului de aplicat.

Mașina este dotată cu următoarele grupuri de operare: grup de curățare prin sprayere amplasat înaintea grupului de prefrezare, grup de prefrezare cu două freze diamantate cu înălțimea de 65 mm pentru pre-frezarea cu max. 1 mm a panourilor, 2 grupuri de aplicat adeziv cu dispozitiv de topire rapidă a adezivului, 2 grupuri de presare cu 5 role, grup  de tăiere la capete  cu două pânze circulare echipat cu sistem automat de lubrifiere, grup de frezare exces cant-degrosare, grup de frezare exces cant-finisare, grup de rotunjire la colțuri, 2 grupuri de racleți pentru cant, 2 grupuri de curățare-polișare cu perii.

Opțional mașina poate fi echipată cu:

H – Grup de execuție canale pe partea inferioară a piesei

I – Suport alimentare panouri

O – Suport evacuare panouri

Alimentator extern adeziv pentru adezivi de tip PUR

Alimentator extern adeziv pentru toate tipurile de adeziv

Vă prezentăm și circularul de formatizat cu 3 axe controlate și masă mobilă KDT KS 132-PV.

Ridicare – coborâre pânză principală, inclinare pânză principală, poziționare la cotă a ghidajului dreapta, toate controlate din panoul de comanda cu touch-screen. De asemenea, în dotare are un program de optimizare debitare.

Afișare digitală a poziției ghidajului ce permite o acuratețe de poziționare de până la 0.1 mm. Circularul are o unitate incizor cu motor independent de 0.75 kW și diametrul pânzei de 120×22 mm și permite tăieri în unghi de 0-45 grade pentru o înălțime maximă de tăiere de 80 mm, masă mobilă cu dimensiunile 3200×430 mm, motor pânză principală de 5.5 kW, sistem de siguranță conform normelor CE.

În stoc la Dav Global Trading, cu o ofertă promoțională de 10.500 Euro, exclusiv TVA.

 

Subliniem din nou raportul imbatabil calitate-preț al utilajelor KDT.

Pentru detalii, ne puteți contacta la adresa de email office@davgt.ro,

telefon +40 722 22 38 82.

 

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!