RevisteleDe 20 de ani în serviciul industriei lemnului din România

Mai bine de 20 de ani Intarzia activează în industria de prelucrare a lemnului și a producerii de mobilier din România. Este o revistă foarte apeciată de profesioniștii breslei, fiind semnificativ cea mai importantă publicație lunară din România, cu apariție regulată.
intarzia10.09.20181744 min

Mai bine de 20 de ani Intarzia activează în industria de prelucrare a lemnului și a producerii de mobilier din România. Este o revistă foarte apeciată de profesioniștii breslei, fiind semnificativ cea mai importantă publicație lunară din România, cu apariție regulată.

În calitate de lider al presei de specialitate din România, revista Intarzia&Castor continuă să fie cea mai cuprinzătoare sursă de informații din domeniul prelucrării lemnului și pentru producătorii de mobilier. Prezintă curent cele mai importante evenimente, trenduri noutăți internaționale, apariția acestora pe piața noastră și aprecierea lor de către utilizatori.

Circulația revistei, legătura permanentă cu specialiștii domeniului, prezența continuă în viața evenimentelor și urmărirea transformării pieței asigură o varietate largă de cititori fideli.

Abordarea celor două domenii de activitate din profilul revistei: prelucrarea primară a lemnului și producția de mobilier este făcută prin alternarea lunară a tematicilor prestabilite, conform cărora se face și distribuția prin poștă către cititorii interesați din domeniu, utilizând propria bază de date.

Astfel, edităm alternativ revista CASTOR, cu copertă verde care semnalează profilul abordat: prelucrare primară, case din lemn, uși, ferestre, mansarde și mobilier de grădină și revista INTARZIA, copertă roșie, care se adresează și abordează subiecte atât din sfera producătorilor de mobilă, cât și amenajărilor interioare, atelierelor de creație și design, și nu în ultimul rând împărtășim opiniile specialiștilor din domniu .

Revista este publicată lunar în format print și digital (pdf) – varianta electronică fiind accesibilă pe www.e-intarzia.ro.

Suntem în continuă cercetare de noi piețe și cititori interesați. Participăm la cele mai importante evenimente ale industriei din țară, ținem pasul cu piața virtuală și analizăm contextul social-media.

Utilizăm o serie de procedee de transmitere a informațiilor clienților revistei către cititorii avizați și garantăm eficacitatea procedeelor folosite.

Prin aplicarea serviciile noastre în programul Dvs. de marketing: publicare reclama în paginile revistei Intarzia&Castor, postare banner publicitare pe www.intarzia.ro sau solicitare inserții sau newsletter informativ, afacerile dvs. vor progresa într-o direcție ascendentă.

A fi alături de noi înseamnă încredere, înseamnă apartenență la breaslă, înseamnă deschidere către noi potențiali clienți.

 

intarzia

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!