În-atelierDe la un LIKE pe Facebook la un atelier de design

Georgiana Filipescu este o tânără arhitectă care și-a dorit să facă mai mult decât proiecte de amenajări pentru laboratoare. Dorința de a crea ceva cu propriile mâini a mocnit în ea până într-o dimineață când, brusc, a știut ce vrea să facă.
Intarzia & Castor17.03.20201283 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2020/03/georgiana-borito.jpg

 

Toată pasiunea ei pentru frumos a transpus-o într-un mic atelier de design unde lucrează, cu multă dibăcie, obiecte decorative din ceramică.

Farfurii cu dichis, căni vesele cu iepurași, boluri jucăușe, bijuterii delicate și decorațiuni unice cu un design surprinzător. Toate aceste „jucării” sunt made by Mica Cera, un atelier de design cu iz boem din București, creat de Georgiana Filipescu. Dar cum a ajuns un arhitect să fie pasionat de ceramică? Răspunsul este scurt pe doi. Brusc! Pare neverosimil, dar Georgiana are și o dată exactă – 23 septembrie 2017.

Când visul nu-ți dă pace
Tănăra a făcut pasul de la arhitectură la ceramică peste noapte. „Mă uitam pe telefon să văd ce-a mai făcut unul, altul și am văzut pe Facebook că o prietenă de-a mea și-a făcut un atelier de olărit. Am dat like, m-am culcat și dimineața m-am trezit cu un gând: eu asta vreau să fac!”, spune Georgiana fermă.

 

 

 

Citiți articolul complet în revista Intarzia&Castor nr. 263/2020

Articol de Alexandra Irimiea

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!