EvenimenteDemonstrații practice, LIVE pe Facebook, la standul Wood-Mizer România

La standul Wood-Mizer România se face întotdeauna gălăgie și se adună lume curioasă!
Intarzia & Castor01.11.2019376 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/11/borito-1.jpg

 

Fie că vorbim despre târgul Expowood de la Brașov, BIFE-SIM de la București sau Forest de la Zizin, utilajele prezentate la cortul portocaliu sunt mai tot timpul puse în funcțiune.

Era trecut de orele închiderii în prima zi a târgului Forest, dar la standul Wood-Mizer România încă era forfotă. Tehnicienii puneau în funcțiune utilaje, iar directorul Adrian Echert dădea explicații și răspundea la întrebările vizitatorilor.

LT 40, cel mai vândut model

Cel mai cerut utilaj este unul clasic de la Wood-Mizer, gaterul mobil LT 40. Un potențial client venise tocmai de la Tulcea pentru a-l vedea la lucru, auzind despre el, dar neavând ocazia, până acum, să-l testeze. A venit cu intenția de a achiziționa un astfel de gater și s-a arătat mulțumit de felul în care a funcționat.

„Modelul de gater LT 40 este cel mai cunoscut și apreciat gater mobil realizat de inventatorii Wood Mizer. Modelul prezentat pe standul de la Zizin era modelul electric, cel mai vândut model în anul 2018, iar în anul acesta beneficiază de o promoție destul de consistentă – de la 26.000 euro, preț de listă, la 22.500 euro, preț redus“, a spus, în direct pe pagina noastră de Facebook, Adrian Echert.

Noul model LX 50, ideal pentru micile ateliere

Tot pe standul Wood-Mizer a fost expus și noul model LX 50, destinat micilor intreprinderi sau celor care sunt la început de afacere. Acesta a fost prezentat în premieră la expoziția LIGNA 2019 din Germania. „Este cel mai nou model Wood-Mizer, ușor de operat și se prezintă ca o adaptare a modelului Timberly, despre care se spunea că și un copil poate să-l manevreze. Varianta nouă nu numai că este simplă și ușor de manevrat, dar este și ușor de transportat, fiind ambalat pe palet mic în mai multe pachete. Doar necesită mai multe ore de asamblare“, a prezentat, LIVE pe Facebook, Adrian Echert.
Un al treilea utilaj de interes de pe standul Wood-Mizer a fost modelul HR care deocamdată nu este disponibil în Europa, dar aici, la târgurile din România, se face testarea pieței pentru acest utilaj și se măsoară interesului publicului.

⇒ Puteți urmări demonstrația video și interviul complet cu Adrian Echert, directorul Wood-Mizer România, pe pagina noastră de Facebook – Revista Intarzia&Castor.

Wood-Mizer, o companie globală
Din 1982, Wood-Mizer a produs peste 75.000 de fierăstraie care funcționează în 130 de țări. Două centre de producție ale companiei Wood-Mizer sunt situate în SUA și Polonia. O rețea vastă de distribuitori acoperă 5 continente și deservește deținătorii de fabrici de cherestea de pretutindeni cu servicii, piese de schimb, pânze și recomandări profesionale. Wood-Mizer produce atât fierăstraie, cât și pânze.

 

Articol de Alexandra Irimiea

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!