EvenimenteDescoperă ceva nou – tendințele de la Imm Koeln 2020

Creșterea gradului de conștientizare a mediului și a cerințelor în schimbare ale spațiilor noastre de locuit au un impact direct pe piața mobilierului.
Intarzia & Castor09.12.2019202 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/12/OK-1.jpg

 

De mulți ani încoace, experții în tendințe observă o creștere constantă a calității designului produselor chiar de-a lungul bordului la Imm Koeln.

Pe lângă producția durabilă, produsele neprocesate au devenit, de asemenea, populare. Utilizarea materialelor naturale precum lemnul sau textilele alături de țesături durabile de înaltă tehnologie și colecții de deșeuri zero vor domina designul inovator.

De asemenea, vor fi prezentate materiale alternative (bio-based) la Imm Koeln 2020, care nu au găsit până acum o aplicare în domeniul mobilierului. Expoziția Pure Talents Contest, care prezintă expoziții la competiția de la Imm Koeln pentru talente tinere de design, va fi unul dintre domeniile în care se vor găsi exemple.

Imm Koeln 2020 va prezenta soluții care includ atât mobilier de sistem accesibil, cât și articole individuale compacte, care pot fi modificate, variabile (tehnologie extrasă etc.) și versatile.
Având în vedere gama largă de aplicații pentru astfel de sisteme de mobilier – de la miniapartamente la conversii subterane, furnizorii pun o valoare deosebită pe estetica modernă în stilul de viață urban.

 

 

Sursă articol, foto: ambista.com

 

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!