Revista Intarzia&Castor, în serviciul breslei lemnarilor din 1997

Pentru prima oară, revista Intarzia, a fost tipărită în luna septembrie din 1997, ca revistă independentă conținând articole și reclame, fiind distribuită gratuit în cadrul târgului de mobilă din București.

Începuturi cu trimiteri gratuite

 

Pe parcursul anilor a continuat să fie distribuită gratuit pe baza de date a editorului Imageline către companiile care activeau în industria producătoare de mobilă și prelucrarea lemnului. Pentru cititorii doritor de continuitate și regularitate am introdus metoda de abonare anuală prin distribuție lunară prin poștă pe bază de abonament. Începând din anul 2005 a fost editată o nouă revistă Castor care după cinci ani de apariție independentă a fost integrat în revista Intarzia și astfel a devenit revista Intarzia&Castor. Odată cu extinderea internetului fiecare revistă capătă o platformă digitalizată care continuă distribuirea informațiilor către un spectru mult mai larg de cititori.

Un nou început de drum

 

În lunile de sfârșit de an 2018, se rebranduiește platforma digitală a revistei Intarzia www.intarzia.ro și se relansează varianta digitală a revistei Castor www.revistacastor.ro

Cu această ocazie și revista tipărită sub denumirea de Intarzia&Castor, începând din 2019, se va separa și vor porni pe un nou drum fiecare, vor fi editate bilunar cu alternanță și vor avea o nouă politică de distribuire. Astfel revista tipărită Intarzia, adresându-se publicului iubitor de interioare din lemn sau din derivate din lemn va apare în lunile ianuarie, martie, mai, iulie, septembrie și noiembrie iar revista Castor se va adresa celor cărora le place lucrul cu lemnul și apreciază ambientul cu mult verde, va apare în lunile februarie, aprilie, iunie, august, octombrie și decembrie.

Continuitate numai prin abonare

 

Cititorii care doresc să primească revista/revistele regulat fiecare ediție se pot abona on line accesând linkul,,Abonează-te,,Edițiile tipărite se vor trimite regulat pe bază de abonamente, respectând solicitările exprimate de cititori:

  1. Revista Intarzia
  2. Revista Castor

Odată cu dezvoltarea platformelor digitale și intensificarea promovării revistelor numărul de cititori crește continuu și se diversifică fiind ușor de accesat pe tablete și pe mobil deopotrivă. Acest trend urmează și numărul trimiterilor regulate prin abonamente. Pentru prezentarea exemplarelor tipărite se fac și trimiteri gratuite sub formă de exemplare onorifice către persoanele despre care se scrie în articole, la solicitare sau către persoane potențial interesate.

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!