RevisteleEdiția de februarie a revistei Intarzia&Castor

Scriem despre tradiție și inovare
Intarzia & Castor20.02.20201436 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2020/02/Intarzia_Castor.jpg

 

În ediția de februarie îți aducem în prim-plan, într-un cover-story la pagina 12, povestea Mediatecii Norbert Detaeye din Brașov, prima instituție de acest gen din România, înființată acum aproape 30 de ani. Mediateca îmbină cu succes cele două concepte: o tradiție de trei decenii și o permanentă inovare prin îmbogățirea an de an a colecțiilor media și de design, dar și reinventarea ei prin crearea unei trupe de teatru și susținerea de spectacole și concerte pentru iubitorii artelor frumoase. De altfel, festivalul Etnovember de la Brașov este un alt proiect al mediatecii, ce a devenit tradiție de mai bine de 22 de ani. Deși are loc mereu toamna și este organizat de o echipă de studenți voluntari care respectă o structură fixă a evenimentului, de fiecare dată avem noutăți la fiecare capitol, fie că vorbim despre expoziții, momente artistice sau ceremonia scaunului primit în dar. Ne-a povestit mai multe despre Etnovember Jacky Wielandts, un belgian îndrăgostit de România și în special de Brașov. Găsești interviul la pagina 34.

intarzia-februarie

Și dacă tot vorbim despre tradiție și inovare, nu avem cum să nu amintim de târgul EXPOWOOD, pe care-l organizăm de 20 de ani. Iată că această expoziție a devenit un eveniment important pentru profesioniștii din industria lemnului, fiind o punte de întâlnire între antreprenori, absolvenți de studii de specialitate, profesori, designeri, ingineri și arhitecți. De 20 de ani scriem istorie. Totodată, de 20 de ani îți aducem, cu fiecare ediție, altceva!

Un alt eveniment care aduce inovații și tinde să devină tradiție este Wagner Open Days, de la Poiana Brașov. Peste 160 de specialiști și profesioniști în vopsirea și finisarea suprafețelor se reunesc pentru a face schimb de informații și pentru a discuta care sunt ultimele tendințe din domeniu. Găsești articolul la pagina 22. De asemenea, poți citi, la pagina 18, un articol de opinie despre imm cologne, semnat de Roberta Straub, reprezentanta Koelnmesse în România și Moldova, iar la pagina 26 despre Mobila Expo, târg de mobilă cu vânzare, organizat la Romexpo București.

Mai multe inovații în revista Intarzia&Castor:
• Broasca electronică antipanică pentru uși de hotel, dezvoltată de AGB Italia, în parteneriat cu Calirom Cluj (pag. 44)
• Soluții tehnologice pentru suprafețe speciale (pag. 48)
• Noua mașină de găurit cu impact cu acumulator TID 18 de la Festool (pag. 52)
• Wood-Mizer lansează o mașină de rindeluit/profilat pe două laturi MP200 (pag. 55)

În final, nu rata povestea unui atelier de design, Mica Cera, fondat de o tânără arhitectă din București după ce a dat un like pe Facebook (pag. 40) și nici interviul cu Pär Ottosson Kalm, manager de produs în cadrul companiei Sherwin-Williams (pag. 30). Mai avem și alte materiale interesante pentru tine, dar te lăsăm să le descoperi pe rând, pagină cu pagină.

Alexandra Irimiea

 

Solicită abonament: https://www.intarzia.ro/cumpara-pachet/

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!