RevisteleEditorial Alexandra Irimiea – Tu, după ce reguli trăiești?

Spune-mi după ce reguli trăiești, ca să-ți spun cine ești! În ediția de față îți aducem în prim-plan povestea unui om de afaceri cunoscut în industrie. Te invităm să-l cunoști mai bine pe András Bartha, fondatorul Bart Impex Târgu Mureș și coproprietarul Nett Front România. Antreprenorul a creat acum aproape 30 de ani o afacere de familie pe care vrea acum s-o predea generației următoare. Fetele sale au crescut odată cu businessul și au învățat, la prima mână, principii...
Alexandra Irimiea09.04.2020855 min

Spune-mi după ce reguli trăiești, ca să-ți spun cine ești! În ediția de față îți aducem în prim-plan povestea unui om de afaceri cunoscut în industrie. Te invităm să-l cunoști mai bine pe András Bartha, fondatorul Bart Impex Târgu Mureș și coproprietarul Nett Front România. Antreprenorul a creat acum aproape 30 de ani o afacere de familie pe care vrea acum s-o predea generației următoare. Fetele sale au crescut odată cu businessul și au învățat, la prima mână, principii de mana- gement. Ai la pagina 12 un cover story emoționant, plin de idei și lecții de viață.

Dar nu doar poveștile vechi sunt bune de citit! Poți găsi inspirație și în începuturi. Îți mai aducem, la pagina 39, un reportaj antrenant despre un atelier de printing 3D ce abia s-a înființat, acum, în luna martie 2020. Doi tineri de 30 de ani, ingineri proiectanți pasionați de design, ne învață regula perseverenței. Au joburi full-time, dar asta nu-i împiedică să lucreze, după program, la planul atelierului lor. Știu că dacă își urmează ideile vor construi ceva. Au încredere în tehnologie și vor să prindă valul imprimării 3D.

Un alt tânăr pasionat este și Adrian Florin Florea, un bucovinean căruia dacă îi dai un motofierăstrău în mână îți dă înapoi o operă de artă. Sculpturile lui sunt expuse în curtea Facultății de Silvicultură din Brașov, dar și în multe cabane sau case de vacanță din țară. Te invit să citești, la pagina 36, un interviu care ne arată că în viață nu dai greș dacă faci ceea ce îți place.

Judit Kovács, responsabil marketing la Famos, ne împărtășește, într-un interviu pe care-l găsești la pagina 32, de ce compania pe care o reprezintă merge de peste 20 de ani la târgul imm cologne, fără să rateze vreo ediție. Iar la pagina 28 avem un material amplu despre pavilionul României de la târgul imm și cum ne-au reprezentat țara cele 24 de companii de la noi.

Și pentru că știm că te interesează tendințele din industrie, am pregătit pentru tine o serie de articole de unde afli cum se schimbă viața de acasă, cum vor arăta locuințele noastre și cum vom trăi în viitor. Le găsești pe toate la rubrica te inspirăm.

Mai scriem în revista noastră și despre decalajul substanțial între studiile de specialitate și nevoile reale din industrie, într-un material special realizat în colaborare cu Clusterul Mobilier Transilvan, la pagina 57. Iar câteva pagini mai încolo găsești informații utile despre proiectul cu fonduri europene DITRAMA prin care se încearcă dezvoltarea unui nou tip de profesionist, managerul transformării digitale pentru industria lemnului.

Cu drag,

Alexandra Irimiea,

redactor-șef

Alexandra Irimiea

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!