ExpowoodEvoluția tehnologică și repoziționarea către soluțiile integrate NIKA UTILAJE

NIKA UTILAJE a apărut la inițiativa unei echipe de profesioniști cu peste 20 de ani de experiență în domeniul comercializării utilajelor și sculelor pentru prelucrarea lemnului. Motto-ul companiei este „Cu soluțiile noastre, totul devine mai simplu”.
Intarzia & Castor26.04.2019805 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/04/Nika.jpg

NIKA UTILAJE s-a dovedit a avea o activitate constantă în sensul dorinței de a furniza în permanență clienților soluția potrivită pentru afacerea lor. Bineînțeles că această misiune nu a fost nici pe departe una ușoară. În primul rând, înseamnă că NIKA UTILAJE a trebuit să fie mereu în contact cu industria și cu progresele tehnologice. Acest lucru este cu atât mai provocator cu cât trăim una dintre perioadele cu cele mai rapide progrese tehnologice în toate domeniile de activitate.

Evoluția tehnologică și repoziționarea către soluțiile integrate

“Industria lemnului a evoluat și ea cu siguranță, iar noi o dată cu ea. Tehnologia a progresat, iar în piață s-a simțit o tendință de repoziționare către soluții integrate”, precizează Dl. Adrian Broșiu, Director de Vânzări. Acum, ca urmare a crizei de personal și a costurilor în permanentă creștere, se observă o reorientare a producătorilor către soluții care să le permită eficentizarea resurselor necesare.
Aceasta schimbare poate fi observată cu ușurință prin implementarea automatizărilor de tip Industry 4.0 (automatizarea producției prin integrarea sistemelor IT inteligente).

NIKA UTILAJE și-a propus nu doar să comercializeze astfel de soluții, ci se fie promotorii acestora pe piața din România al acestui curent”, a menționat Dl. Adrian Broșiu. Din acest motiv, NIKA UTILAJE pune foarte mult accent pe soluțiile software de optimizare a producției (atât pentru mobila din PAL, MDF sau lemn masiv, dar și pentru scări sau ferestre).
Pe baza expertizei companiei, atât în utilaje de tâmplărie și CNC, cât și în programe software specializate, clienții NIKA UTILAJE au mereu certitudinea că soluția oferită este cea potrivită pentru ei. Acest lucru este valabil indiferent dacă vorbim de un simplu strung sau de integrarea mai multor utilaje și programe într-o singură fabrică.

Portofoliul de produse și servicii al NIKA UTILAJE

NIKA UTILAJE oferă o gamă completă de utilaje de prelucrare a lemnului: de la simplele circulare și freze, la cele mai complexe CNC-uri. În același timp, compania oferă și soluții software de automatizare, care simplifică producția de diferite bunuri: mobilă, scări, ferestre sau uși.

Articol de Klara Papuc

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!