ExpowoodExpozant în premieră la Expowood Ateliere, Euro Abrazive

Expowood Ateliere a reușit să atragă 8 companii care participă pentru prima dată, în calitate de expozant, la eveniment. Acum prezentăm pe Euro Abrazive SRL
Intarzia & Castor06.06.2019913 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/06/Euro-Abrazive.jpg

 

 

Tradițional, târgul EXPOWOOD se organizează la Brașov de 13 ani. De aceea, un nucleu important al evenimentului îl constituie expozanții din regiunea Centru (34), din care 18 companii sunt din Brașov. În schimb noii veniți sunt din mai multe colțuri de țară dar și din străinătate.

 

 

 

Euro Abrazive, companie fondată în Prahova, a ajuns pentru prima dată la Expowood Ateliere şi îşi propune să fie un partener de cale lungă al evenimentului. Compania are ca obiect de activitate distribuția de abrazive pe suport flexibil, a materialelor folosite în industria lemnului, cum ar fi chitul pentru noduri, termorezistent în baghetă aplicat cu pistolul, a chitului bicomponent, a chitului pulbere, a mașinilor și a echipamentelor destinate șlefuirii mobilierului din lemn și metal, precum și a filtrelor destinate cabinelor de vopsire a acestora.

 

„Am aflat despre Expowood Ateliere prin partenerii noştri comerciali. Suntem foarte mulţumiţi de eveniment şi suntem hotărâţi să revenim. Ceea ce a contat cel mai mult pentru noi a fost activitatea la stand, am făcut demonstraţii, ceea ce a adus clienţi potenţiali sau chiar parteneri în 70-80% din timpul pe care l-am petrecut aici. Cred că faptul că le-am oferit şansa vizitatorilor să interacţioneze direct cu produsele noastre ne-a adus un plus de imagine şi promovare”, a spus Dănuţ Nilă, reprezentant Euro Abrazive.

 

 

Articolul complet o veți găsi în revista Intarzia&Castor05/2019,

sau solicită abonament: https://www.intarzia.ro/cumpara-pachet/

 

 

 

 

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!