EvenimenteFestivalul Etnovember Brașov, o desfătare a sufletului și a minții

Sunt trei lucruri care nu lipsesc niciodată de la Etnovember: fularele organizatorilor, mascota evenimentului și… soarele de pe cer. Inexplicabil, în fiecare an, chiar dacă este noiembrie, în sâmbăta de Etnovember întotdeauna soarele strălucește dintre nori
Intarzia & Castor28.01.2020263 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2020/01/ioan_vasile_abrudan.jpg

 

La Etnovember toate-s vechi și nouă toate! De cum pășești în Aula Universității Transilvania din Brașov te cuprinde un sentiment plăcut, familiar. Te simți ca acasă. Dacă ai venit o dată la Etnovember, nu ai cum să-l mai ratezi! Ajungi să te obinuiești cu astmosfera boemă de aici, ești curios să vezi expozițiile, dornic să te răsfeți cu momente muzicale live și fără să-ți dai seama ți se face dor de oamenii locului – studenți entuziasmați, profesori dedicați și artiști pasionați.

norbert-detaye
Muzicianul, prietenul, omul de la care a început totul – Norbert Detaye

etnovember-gruia

Pe pagina noastră de Facebook – Revista Intarzia&Castor, la secțiunea video, puteți urmări un tur virtual al festivalului, filmat live în prima zi de Etnovember – 16 noiembrie 2019

Citiți articolul complet în revista Intarzia&Castor nr. 262/2019,
sau solicitați abonament: https://www.intarzia.ro/cumpara-pachet/

 

Articol de Alexandra Irimiea

 

“La Etnovember toate-s vechi și nouă toate! De cum pășești în Aula Universității Transilvania din Brașov te cuprinde un sentiment plăcut, familiar.”

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!