EvenimenteFestool – Porți deschise la Danibrum – workshop dedicat tâmplarilor și celor pasionați de scule de mână

O inițiativă foarte inspirată au avut reprezentanții companiei Festool din România – Sergiu Mureșan și directorul general Danibrum – Mihai Vatavu atunci când, prin iulie a.c., s-au hotărât să realizeze împreună un workshop, unde să adune laolaltă clienții celor două branduri, să prezinte noutăți
Intarzia & Castor06.12.2018916 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2018/12/PHOTO-2018-11-15-20-24-13-24.jpg

O inițiativă foarte inspirată au avut reprezentanții companiei Festool din România – Sergiu Mureșan și directorul general Danibrum – Mihai Vatavu atunci când, prin iulie a.c., s-au hotărât să realizeze împreună un workshop, unde să adune laolaltă clienții celor două branduri, să prezinte noutăți, dar să și ofere posibilitatea de a socializa și a menține un contact mult mai direct cu aceștia din urmă.

Așa s-a materializat evenimentul „Ziua porților deschise, Festool by Danibrum”, organizat în perioada 6-7 noiembrie, la Comănești, la sediul Danibrum, care, de fapt, a fost și gazda evenimentului.

La acest workshop a putut participa oricine a dorit, precum și cei care s-au înregistrat on-line, pentru a fi siguri că nu vor rata niciun moment de demonstrație. Prin urmare, participanții au putut vedea demonstrații cu sculele de mână Festool, au putut să pună întrebări referitoare la utilizarea și fiabilitatea sculelor direct persoanei calificate Festool, Laurențiu Șchiopu, care a prezentat workshopul cu foarte multă îndemânare și profesionalism. El a prezentat doar o parte din gama de scule Festool – care se adresează în primul rând atelierelor de tâmplărie și dulgherie, micilor întreprinderi, dar și utilizatorilor pasionați de bricolaje și, bineînțeles, este util și în construcții. Oferta Festool cuprinde diferite echipamente de mână pentru prelucrarea lemnului – fie că vorbim de tăiere, frezare, şlefuire sau rindeluire şi aspirare, sau de mașini de găurit, șlefuitoare sau routere și mașini de aplicat cant, în toate avem un numitor comun, acesta fiind profesionalismul produselor, bazat întotdeauna pe calitate și fiabilitate.

La workshopul susținut la Danibrum s-au făcut demonstrații cu foarte multe echipamente ca de exemplu, mașină de aplicat cant KA 65 Conturo, mașini de găurit și înșurubat: CXS, TXS, C18, T18+3, PDC, DRC și BHC, mașini de frezat: OF1010, OF1400 și OF2200, ferastrău circular TS55, mașină de îmbinare Domino DF500 și DF700, șlefuitor Rotex ro 150 și ETS EC 150, etc.

Printre participanții la demonstrații au fost și curioși care au primit răspunsuri profesioniste la întrebările adresate și s-au arătat foarte mulțumiți de organizare, de prezentările făcute, precum și de primirea călduroasă din partea gazdei. Tot aici au putut vedea și gama de utilaje pentru prelucrarea lemnului din portofoliul Danibrum.

În final, Sergiu Mureșan a afirmat că acest eveniment s-a bucurat de succes fiindcă au venit mulți oameni interesați de produsele Festool, au dorit să vadă demonstrațiile și să primească răspunsuri la anumite întrebări. Cele mai relevante întrebări au fost legate de caracteristicile tehnice ale mașinilor, de aplicațiile practice și de raportul calitate/preț. Tot el a mai afirmat că nu sunt la prima încercare cu acest gen de relaționare cu utilizatorii Festool – au mai organizat și alte workshopuri și sunt implicați și într-un proiect de dezvoltare a învățământului profesional dual, la Colegiul Reformat din Cluj-Napoca, și pe viitor își doresc să mai organizeze asemenea workshopuri în toată țara.

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!

Înscrie-te la newsletter INTARZIA

Completează mai jos.