EvenimenteFlipdoor, arta depozitării de la Rehau

FLIPDOOR îmbină un design modern cu ingeniozitatea în materie de funcționalitate.
Intarzia & Castor11.02.2020162 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2020/02/rehau-flipdoor.jpg

 

Combinația dintre mișcarea lină, modul intuitiv de utilizare, un mecanism unic și un aspect atrăgător oferă un concept de dulap diferit și inovator, o alternativă la sistemele standard din prezent, precum ușile rabatabile cu ridicare sau clapetele cu balansare.

Locul de instalare nu se limitează la bucătării, pentru că FLIPDOOR poate fi implementat sub forma unui corp individual de mobilier în ansamblurile din magazine sau în camerele de zi.

Mai multă individualitate
Cu FLIPDOOR, devine un pic mai simplu să vă îndepliniți dorințele în ceea ce privește caracterul individual și designul de înaltă calitate.

rehau-flipdoor

rehau-flipdoor

 

Citiți articolul complet în revista Intarzia&Castor nr. 262/2019,
sau solicitați abonament: https://www.intarzia.ro/cumpara-pachet/

Sursa: comunicat de presă

 

“Combinația dintre mișcarea lină, modul intuitiv de utilizare, un mecanism unic și un aspect atrăgător oferă un concept de dulap diferit și inovator, o alternativă la sistemele standard din prezent, precum ușile rabatabile cu ridicare sau clapetele cu balansare.”

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!