EvenimenteGrupul Biesse garantează piese de schimb, servicii, precum și livrarea mașinilor, în pofida încetinirii producției, care are în vedere binele populației

Principalul obiectiv este acela de a proteja sănătatea angajaților și a părților interesate ale companiei, precum și a comunității în ansamblu.
Intarzia & Castor25.03.2020622 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2020/03/4269_n_bsg_business_continuity_galleryjpg.jpg

 

Grupul Biesse a luat cunoștință de măsurile naționale urgente, care au rolul de a limita răspândirea COVID-19, emise de Președintele Consiliului duminică, 22 martie, precum și de legile similare adoptate în țările în care grupul își desfășoară activitatea.

Principalul obiectiv este acela de a proteja sănătatea angajaților și a părților interesate ale companiei, precum și a comunității în ansamblu.
În pofida reducerii producției în anumite unități deținute de grup – datorită noilor directive globale – compania continuă să garanteze gama sa completă de servicii, de la asistența post-vânzare până la expedierea pieselor de schimb și asistență virtuală, oferite gratuit și în deplină siguranță, grație funcționalităților avansate ale platformei SOPHIA IOT.

De asemenea, Grupul ia măsuri solide pentru a contribui la lupta împotriva coronavirusului: după ce a anunțat o donație de 100.000 €, prin care sprijină Spitalul Salvatore din Pesaro, Grupul a lansat și LET’S DO MORE, o campanie de colectare de fonduri prin care se vor achiziționa echipamente noi pentru spital, pentru a oferi un ajutor real populației de pe plan local pe perioada acestei dificile urgențe: https://gf.me/u/xrw3df.

 

Sursa: comunicat de presă

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!