EvenimenteDiscounturi și demonstrații la BIFE-SIM de la Nika

Știm importanța demonstrațiilor live pentru achiziționarea unui utilaj industrial. Așadar, la târgul BIFE-SIM 2019 vom face teste pe toate utilajele prezente în stand.
Intarzia & Castor03.09.2019473 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/09/laptop.jpg

 

 

Știm importanța demonstrațiilor live pentru achiziționarea unui utilaj industrial. Așadar, la târgul BIFE-SIM 2019 vom face teste pe toate utilajele prezente în stand.

Veniți să vedeți puterea Industry 4.0 prin automatizarea producției. Vom face prezentări de software de proiectare mobilier, dar și vom transmite comenzile direct din programul Cabinet Vision la CNC, pentru o optimizare completă, de la design la tăiere.

 

Calitatea Altendorf este recunoscută global, astfel încât pentru aceste fierăstraie circulare mai trebuie doar să vă mai oferim specificațiile tehnice. Despre acest producător nu este nevoie să vă spunem altceva, în afară de a vă anunța că Nika Utilaje a devenit distribuitor Altendorf în România.

Experții noștri tehnici expun la târg o gamă variată de utilaje pentru a putea oferi soluții personalizate tuturor clienților, de la ateliere individuale, la fabricile industriale. Așadar, vom avea prezente în stand atât utilaje clasice de tâmplărie, cât și CNC cu masa de Nesting de la Masterwood. Indiferent de materialul prelucrat (PAL, compozit sau lemn masiv), veți regăsi la noi utilajele necesare: ca de exemplu mașina de pus folie pe cant de la Fravol, cabina de vopsire de la Coral sau mașina combinată de rindeluire și grosime de la Rojek.

Vă așteptăm la noi în stand!

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!