DesignEvenimenteHome Scenes oferă mii de idei de interioare destinate unui anumit stil de viață

Lumea interioarelor Home Scenes prezintă mobilier modern pentru un confort sofisticat - incluzând seturi, fotolii, divane, canapele independente, canapele convertibile, mobilier pentru dormitor și pentru camera de zi, sisteme de rafturi și multe altele.
Intarzia & Castor04.03.2020566 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2020/03/Home-Scenes-3.png

 

Home Scenes oferă o perspectivă unică asupra celor mai noi tendințe și inovații din sectorul interioarelor. Game întregi de produse realizate de mărci renumite de mobilier și de design interior sunt prezentate în cadrul unor standuri spațioase. Această secțiune a imm cologne este locul dedicat interioarelor moderne și mobilierului de calitate, care va îmbunătăți în mod garantat orice stil de viață.

Când este vorba de un spațiu primitor, existența unor locuri comode în care te poți așeza joacă un rol esențial
Nu este nevoie decât de o canapea și de fotolii pentru a transforma patru pereți într-un cămin confortabil – iar pentru majoritatea consumatorilor, aspecte precum starea de bine, căldura și ergonomia sunt cele mai importante. Gamele de produse expuse în lumea interioarelor de la Home Scenes îmbină aceste calități cu un aspect plăcut ce ține cont de tendințe și care are un înalt caracter practic. Home Scenes cuprinde întregul spectru de mobilier tapițat: seturi, fotolii, divane, canapele independente și canapele convertibile. Colecțiile expozanților includ, de asemenea, mese, noptiere și console. Și, datorită numeroaselor opțiuni, cele mai noi canapele modulare au avantajul de a oferi flexibilitate maximă – pentru ansambluri perfect adaptate necesităților individuale.

Mobilier exclusivist pentru camera de zi, sufragerie și dormitor
Înainte de toate, Home Scenes demonstrează concepte dovedite și o calitate exclusivistă. Aici, principiile practice și ecologice intră într-o alianță firească cu un mod de viață în care stilul contează. Convențiile elegante și tradiționale în ceea ce privește forma, structurile clare și stilul scandinav minimalist integrează o estetică armonioasă pentru toate spațiile din casă: mobilier modern pentru camera de zi și dormitor, mobilă antică și reproduceri, mobilă pentru copii, mese, scaune, sufragerii și mobilier din lemn masiv.

Potrivire perfectă: soluții individuale de la spațiile foarte mici până la interioarele XXL
Cum putem optimiza modul în care trăim în spațiile mici? Există numeroase moduri în care se poate folosi mobilierul pentru a face economie de spațiu și pentru a exploata la maxim locul disponibil: funcțiile de pliere, glisare, precum și elementele multifuncționale sunt foarte căutate. Este o piață în creștere: după cum o demonstrează disponibilitatea tot mai mare a mobilierului de mici dimensiuni, este tot mai mare cererea de mobilă bine proiectată, adaptată spațiului individual, indiferent cât de mic este acesta. Acesta este și motivul pentru care, în prezent, canapelele, fotoliile, noptierele și consolele sunt disponibile și în dimensiuni foarte mici. Pe de altă parte, există și o tendință către interioare mari. Devine un lucru tot mai obișnuit ca, de exemplu, bucătăria și camera de zi să se combine, iar Home Scenes cuprinde spectrul complet de stiluri când este vorba de mobilierul pentru camerele de zi și sufrageriile mari.
Lumea interioarelor de la Home Scenes prezintă mobilier clasic, acesta creând un sentiment de familiaritate și însoțindu-și proprietarul pe viață. Lemnul – materialul preferat – reprezintă căldură, stabilitate și sustenabilitate, în timp ce perfecțiunea tehnică și multifuncționalitatea reprezintă un stil de viață modern.

Sursa: imm-cologne.com

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!