ExpowoodIdei, tehnologii și oportunități de afaceri la Expowood Ateliere 2019!

Mai sunt 7 zile până la deschiderea Târgului Internațional de Echipamente și Tehnologii Profesionale EXPOWOOD! Intitulat sugestiv Ateliere, ediția de anul acesta vine în sprijinul tinerilor antreprenori prin organizarea de workshop-uri pe teme de finisare, design, ferestre, ecologie și finanțări pentru afaceri.
Intarzia & Castor02.04.20195210 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/03/expowood_newsletter2-1.jpg

Mai sunt 7 zile până la deschiderea Târgului Internațional de Echipamente și Tehnologii Profesionale EXPOWOOD! Intitulat sugestiv Ateliere, ediția de anul acesta vine în sprijinul tinerilor antreprenori prin organizarea de workshop-uri pe teme de finisare, design, ferestre, ecologie și finanțări pentru afaceri.

 

Expowood Ateliere 2019, ajuns la cea de-a XVIII-a ediție, se va desfășura în perioada 11-13 aprilie 2019, la Centrul de Evenimente Lux Divina din Brașov.

 

Organizat de mai bine 19 ani în România, EXPOWOOD a devenit un loc de întâlnire pentru toți specialiștii din industria lemnului. Atât expozanții, cât și vizitatorii iau pulsul pieței, află ultimele noutăți din industrie, testează utilaje, software, scule și echipamente forestiere, beneficiază de oferte speciale de târg și au parte de o consultanță personalizată. În plus, organizatorii au pregătit două zile cu evenimente dedicate și tradiționala tombolă Expowood!

 

Sunt alături de noi la fiecare ediție și dorim să le mulțumim partenerilor noștri oficiali: APMR, ASFOR, ADR Centru, CCIBv, FIL, FSES,
ProWood, Regiofa și CMT.

 

Deschiderea oficială a târgului va avea loc joi, 11 aprilie, începând cu ora 11.00, în spațiul special amenajat în sala Dacia pentru evenimentele și conferințele de specialitate.

 

Apoi, vor urma prezentări, ateliere și conferințe pe tematici despre design, exemple de bune practici, noi tehnologii și inovații în producția de mobilier, programe software și fonduri nerambursabile.

 

 • Joi, 11 aprilie, în intervalul ora 11.00-14:30, sunt cuprinse în agenda Expowood 8 evenimente de specialitate, organizate de Clusterul Regional al Lemnului PRO WOOD, în parteneriat cu revista Intarzia&Castor.

 

 • Vineri, 12 aprilie, în intervalul ora 10.00-15.00, sunt cuprinse în agenda Expowood 11 evenimente de specialitate, organizate de ADR Centru și Camera de Comerț și Industrie din Brașov, sub egida Enterprise Europe Network și în parteneriat cu revista Intarzia&Castor. Primirea participanților se va face începând cu ora 9.30, fiind incluse o pauză de cafea, de 10 minute, la ora 12.00 și o pauză de masă la final, la ora 14.00.

 

„Atelierul antreprenorial”, de la EXPOWOOD 2019 este o oportunitate de a afla:

 • care sunt ultimele noutăţi în materie de finanţare pentru companiile din Regiunea Centru;
 • cum inovarea devine o condiţie esenţială pentru competitivitatea companiilor, dar şi un criteriu pentru obţinerea de finanţare în programele operaţionale viitoare;
 • care sunt modalităţile prin care puteți fi sprijiniți să transformaţi resursele interne şi externe în surse de inovare;
 • care sunt cele mai noi oferte de cooperare în afaceri publicate pe platforma Enterprise Europe Network şi cum puteţi să fiţi conectat la această platformă pentru a vă găsi partenerii de afaceri potriviţi, în Europa şi în afara ei.

 

La evenimentele de specialitate de la EXPOWOOD și-au anunțat participarea profesioniști și specialiști din Croația, Slovenia, Ungaria, Bulgaria și Austria. Intrarea este liberă!

 

De menționat faptul că vineri, 12 aprilie, la standul clusterului PRO WOOD va avea loc o sesiune de brokeraj organizată în parteneriat cu ADR Centru, cu participare internațională. Înscrieri se pot face la adresa de e-mail office@prowood.ro.

Programul complet al evenimentelor îl găsiți pe www.expowood.ro!

 

Aproximativ 60 de companii s-au înscris, până la acest moment, la Târgul Internațional de Echipamente și Tehnologii Profesionale EXPOWOOD. Pe o suprafață expozițională de peste 2800 mp pătrați, atât la interior, cât și la exterior, aceștia vor prezenta o paletă largă de produse și servicii dedicate industriei de prelucrare a lemnului:

 • utilaje pentru prelucrarea lemnului și producția de mobilier
 • scule, dispozitive și mașini electrice portabile de la mărci cu renume internațional
 • echipamente forestiere și gatere
 • instalații de exhaustare, uscare, regenerare, filtrarea aerului și cazane
 • fronturi din MDF, produse din lemn și derivate

 

 

Așadar, târgul EXPOWOOD este o platformă de prezentări și demonstrații pentru toți specialiștii care activează în domeniul prelucrării lemnului și al producției de mobilă: furnizori de tehnologie, proiectanți, producători, profesioniști, ingineri și antreprenori. Totodată, oferă informații utile pentru antreprenori prin dezvoltarea de noi contacte de afaceri, inclusiv prin intermediul clusterelor din țările vecine: Bulgaria, Croația, Austria și Slovenia.

 

Vă invităm la un tur virtual pe www.expowood.ro! Aici găsiți agenda evenimentelor, lista expozanților și așezarea lor, imagini și filmulețe cu demonstrații practice la stand precum și detalii tehnice despre produsele ce vor fi lansate la târg.

 

Fiți alături de noi! În prima zi de târg, începând cu ora 10.00 dimineața, vom fi live, pe Facebook, cu imagini și interviuri la standuri! De asemenea, vom transmite și deschiderea oficială EXPOWOOD și vom continua cu scurte intervenții pe tot parcursul zilei. Dați-ne un like și intrați pe pagina https://www.facebook.com/expowood.ro/ pentru a vedea, în direct, ce se întâmplă la târg. Vă așteptăm cu drag să ne vizitați, virtual sau… în persoană!

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!