EvenimenteImm Cologne – Târgul internațional de mobilă

Imm cologne este un târg internațional de mobilă care se desfășoară anual la Koln, fiind consacrat ca principalul târg al industriei mobilierului.
Intarzia & Castor09.01.2020433 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2020/01/imm_19_025_004.jpg

 

Imm Cologne prezintă cele mai noi tendințe la nivel mondial în materie de mobilier și design interior, oferind inspirație în fiecare an prin numeroase inovații care pot fi puse pe piață.
Pe parcursul săptămânii, târgul este deschis doar vizitatorilor comerciali, iar în weekenduri își deschide ușile și publicului privat, care poate să primească informații specializate și sugestii de achiziție pe teme legate de mobilier, accesorii, dormitoare, design interior, decorațiuni interioare și proiectare. Expozanților li se va oferi oportunitatea de testa produsele și piața la consumatorul final.

Stand: sits, Halle 10.2

Imm cologne este considerat un forum indispensabil de comunicare, un important factor generator de forțe dinamice și un centru creativ de idei. Oricine expune aici are acces la factorii decizionali de pe scena globală a mobilierului. imm cologne prezintă întreaga piață a mobilierului dintr-o privire și deschide ușile către piețele globale. Târgul este însoțit de expoziții de înaltă calitate, de evenimente dedicate tendințelor și de mese rotunde, care desăvârșesc oferta.
Imm cologne se va desfășura timp de 7 zile, începând de luni, 13 ianuarie, până duminică, 19 ianuarie 2020, la Koln.

 

Sursă: tradefairdates.com
Foto: Koelnmesse/imm cologne/Koelnmesse GmbH, Thomas Klerx

 

Imm Cologne prezintă cele mai noi tendințe la nivel mondial în materie de mobilier și design interior, oferind inspirație în fiecare an prin numeroase inovații care pot fi puse pe piață. “

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!