EvenimenteIMM Koeln 2020: Cum se schimbă viața de acasă?

Fie că este vorba de sustenabilitate, dor de natură sau dorință de a optimiza utilizarea spațiului – la primul eveniment industrial al anului, Imm Koeln, astfel de tendințe se reflectă în conceptele expuse de scena interioară internațională.
Intarzia & Castor06.12.2019302 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/12/w950-16x9.jpg

 

Principalele provocări cu care se confruntă societatea noastră, cum ar fi criza climatică, urbanizarea, digitalizarea, demografia și echilibrul trai-viață, sunt întotdeauna reflectate în lumea reală – în organizarea vieții de zi cu zi, în comportamentul consumatorilor în supermarketuri și în proiectarea mediului nostru cel mai intim: căminul.

Cât de ecologic poate fie mobilierul ? Cum se schimbă cerințele pentru mobilă – și astfel se obțin tipuri de mobilier cu totul noi? Ce parametri noi vor defini activitatea companiilor, precum și a profesioniștilor de interior, precum designerii și arhitecții în viitor? Și, nu în ultimul rând, care sunt culorile, materialele și evoluțiile de design care vor fi indispensabile în anul următor? Pentru a găsi răspunsuri la aceste întrebări și pentru a obține o previzualizare a ultimelor tendințe, nu căutați mai departe de Imm Koeln 2020, care va avea loc în perioada 13-19 ianuarie 2020.
Participanții la piața din sectorul interior internațional așteaptă cu nerăbdare viziunile proiectanților, inovațiile producătorilor și tendințele târgului.

 

Sursă articol, foto: ambista.com

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!