EvenimenteIndustria forestieră se pregătește pentru LIGNA HANOVRA 2019!

Întregul sector al prelucrării lemnului se va reuni anul acesta, în perioada 27-31 mai, la Hanovra, acolo unde va avea loc expoziția LIGNA 2019.
Intarzia & Castor15.02.20192437 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/02/20190213_103150.jpg

Întregul sector al prelucrării lemnului se va reuni anul acesta, în perioada 27-31 mai, la Hanovra, acolo unde va avea loc expoziția LIGNA 2019, cel mai așteptat eveniment din domeniu.

Peste 1.520 de expozanți din 45 de țări și vizitatori de specialitate din aproape 90 de țări vor transforma pentru câteva zile acest târg în punctul internațional de întâlnire la nivel mondial al branșei.

Liderii de piață la nivel mondial din Germania, Italia, Austria, Spania, Turcia, Danemarca, China, Suedia, Elveția și Olanda vor fi prezenți, în cadrul celor 10 hale dedicate expoziției, cu standuri individuale în care își vor prezenta experiența, produsele și tehnologiile inovative.

LIGNA – Weltleitmesse für Maschinen, Anlagen und Werkzeuge zur Holzbe- und verarbeitung. Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V.Forst-Freigelände, Forst Vorführgelände, am Hermesturm, Stand M52

LIGNA 2019 le promite celor care îi vor călca pragul o experiență unică. De la unelte inovative, mașini și instalații pentru producția individuală sau în serie, tehnologii de prelucrare a suprafețelor, producția de materiale lemnoase, tehnologii pentru fabricile de cherestea, tehnologii de obținere a energiei din masă lemnoasă, componente pentru mașini și automatizări, precum și tehnologii dedicate domeniului forestier, toate vor putea fi observate îndeaproape și testate, de către vizitatori, pe parcursul celor cinci zile de expoziție.

Tehnologia forestieră va fi prezentată în cadrul spațiului expozițional aflat în aer liber și în pavilioanele expoziționale localizate sub acoperișul de lemn al centrului expozițional.

Pentru prima dată se va organiza la Hanovra,  în Hala 11, LIGNA.Forum – o platformă cu ajutorul căreia vor fi prezentate temele principale ale târgului LIGNA, precum și temele de interes special ale industriei secundare de prelucrare a lemnului.

Wood Industry Summit – Pentru a a 3-a oară consecutiv, se va organiza în cadrul LIGNA „Wood Industry Summit” (Summitul Industriei de prelucrare a lemnului). Acesta va fi organizat în Hala 26, cu tema principală „Access to Resources and Technology“ (Accesul la resurse și tehnologii) și va fi o combinație de forum, spațiu de discuții și suprafață expozițională.

La „Wood Industry Summit” sunt așteptate și în acest an numeroase delegații din Brazilia, Bulgaria, Chile, Germania, Finlanda, Canada, Columbia, România, Rusia, Ucraina și Statele Unite ale Americii. La ediția precedentă, s-au încheiat contracte și parteneriate de afaceri în valoare de peste 30 de milioane de euro.

În atenția vizitatorilor români la LIGNA Hanovra 2019!

Cei care doresc să participe la târg își pot procura bilete de intrare gratuite, adresându-vă reprezentantei târgului în România:

Luminita Constantin
Deutsch-Rumänische Industrie – und Handelskammer
Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană

 

Pentru mai multe detalii referitoare la articolul despre Ligna Hanovra, veți găsi în revista Intarzia&Castor 02/2019

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!