EvenimenteInterzum aniversează 60 de ani de existență

În perioada 21-24 mai 2019 va avea loc, la Köln, târgul interzum, cel mai important eveniment al industriei furnizoare de materiale și componente pentru producătorii de mobilier și decorațiuni interioare.
Intarzia & Castor27.02.2019617 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/02/interzum_2.jpg

 

Anul acesta, interzum aniversează 60 de ani de existență, fiind un important punct de reper al producătorilor și comercianților din această branșă. Ca și la ediția trecută, cele trei segmente importante ale târgului definesc lanțurile de producție ale acestei industrii: Function & Components, Materials & Nature și Textile & Machinery. Segmentul Function & Components grupează producători de semifabricate pentru mobilierul de bucătărie și cel de birou, feronerie, părți componente și sisteme de iluminat pentru industria mobilei. Textile & Machinery reunește expozanții din domeniile fabricarea mobilei tapițate și a saltelelor, prelucrarea pielii și a altor materiale pentru industria mobilei, sisteme CAD/CAM. Sub tema Materials & Nature vor expune producătorii de lemn, furnir, parchet, decorațiuni interioare, laminate sau alte materiale destinate industriei mobilei. Această structură aduce toți jucătorii importanți din întregul lanț de valori mai aproape și creează un nivel de claritate al lanțurilor de producție pentru vizitatori prezenți la târg.

 

Interzum își va deschide porțile pentru expozanți de la ora 8.00 până la ora 19.00, iar pentru vizitatori de la ora 9.00 până la ora 18.00. La ultima ediție din anul 2017 au fost prezente cu stand 1.732 de firme din 60 de țări, iar suprafață totală de expunere a fost de 184.000 mp. Numărul vizitatorilor a atins acum doi ani un nou record prin prezența a 69.000 de vizitatori de specialitate din 152 de țări, dintre care doar 18.000 din Germania. Atât la nivelul expozanților, cât și al vizitatorilor, internaționalitatea târgului interzum rămâne una dintre cele mai ridicate printre manifestările de profil.

În data de 9 ianuarie au luat start înscrierile pentru premiul interzum‚ materiale inteligente și design 2019. Expozanții pot intra în competiție cu produsele, inovațiile și noutățile lor după cum urmează: 8 martie – deadline de înscriere, aprilie – primirea rezultatelor, 20 mai – ceremonia de premiere a câștigătorilor, în seara de dinaintea deschiderii oficiale a târgului.

Organizatorii mai pregătesc o mulțime de evenimente interesante în această ediție jubiliară. În zona halei 3.2 vor fi demonstrații practice de tipărire digitală, variind de la conceptul de proiectare până la piesa de mobilier finită, incluzând toți pașii importanți necesari pentru integrarea imprimării digitale în producția mobilierului și a pieselor de design de interior. În secțiunea Textile & Machinery, cei mai importanți jucători din domeniu vor prezența ultimele tendințe. Tot aici va avea loc anul acesta și secțiunea dedicată adezivilor, prezentată în acest an mai vizibil la Textile & Machinery.

Pentru prima dată, Asociația Producătorilor de Mobilă din România – APMR a decis organizarea unui pavilion național cu sprijinul Ministerului Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, pe o suprafață de aproximativ 200 mp. După patru ani de pauză față de ultima participare cu pavilion național la interzum, cei mai importanți jucători din domeniu din România se vor reuni în standul comun organizat de APMR și își vor prezența produsele. În afară de standul național, semnalăm prezența unui număr crescut de firme din România cu standuri individuale.

Pentru mai multe informații privind participarea ca expozant sau vizitator la târgul interzum 2019, Köln, reprezentanta Koelnmesse în România stă la dispoziția tuturor firmelor românești.

 

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!