ProfesioniștiInvestiție germană de peste 1 milion de euro la Brașov

Compania Leitz România, reprezentanța Leitz GmBH în România demarează lucrările de construcție a unei hale industriale și de birouri pe o suprafață de teren de 4200 mp situata pe Bdul. Griviței nr. 1/W.
Alexandra Irimiea16.07.20191834 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/07/Leitz_birouri-1280x719.jpg

 

Investiția începută în anul 2018 va fi finalizată și pusă în funcțiune până la finalul acestui an și va cuprinde o hală dotată cu utilaje de ultimă generație și birouri, care vor servi drept sediu, având o suprafață totala construită de 1200 mp. Astfel, compania va renunța la actualul sediu de pe strada Turnului și va muta sediul social în noua locație.

Dotarea noii hale industriale, care va asigura ascuțirea sculelor este în derulare. Astfel, a fost deja achiziționată încă o Mașină Automată Vollmer pentru ascuțirea pânzelor circulare cu carbură. Urmează achiziția de noi mașini și pentru ascuțirea pânzelor diamantate precum și pentru ascuțirea cuțitelor profilate.

Leitz România prestează servicii de mentenanță și ascuțire a sculelor din anul 2004. Livrarea sculelor ascuțite se face prin rețeaua proprie de distribuție în termenele stabilite pentru a satisface cerințele clienților.

,,Prin această investiție compania va mări numărul de angajați și va asigura o calitatea mai performantă sculelor mărind astfel durata de viață a acestora”, ne-a declarat Silviu Coconu, director general Leitz România.

Sigla Leitz Romania

Compania Leitz GmBH – Scule de Precizie și sisteme de prelucrare

Întemeiat în 1876 la Oberkochen, în Sudul Germaniei, Grupul Leitz este, la nivel mondial, principalul producător de unelte pentru prelucrarea industrială a lemnului, a materialelor lemnoase, a materialelor plastice, a celor compuse și neferoase. Spectrul de produse acoperă gama completă de scule de precizie pentru mașinile automatizate. Într-un pachet complet de servicii de consiliere, aproximativ 3.000 de angajați le transmit clienților experiența în ceea ce privește uneltele de debitare, compania îndeplinind astfel condițiile pentru a fi considerată un furnizor complet de servicii, capabil de a rezolva problemele. Produsele Leitz sunt utilizate în mod regulat în peste 150 de țări. Având șase locații de producție în Europa, Asia și America, firme și birouri de vânzări în 36 de țări, o rețea strânsă alcătuită din 120 de puncte de service cu unități pentru producție rapidă, precum și parteneri în domeniul vânzărilor, compania Leitz este reprezentată pe toate continentele.

Alexandra Irimiea

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!