EvenimenteIVY HOUSE, la prima experiență internațională în cadrul IMM KOLN

Ivy House reprezintă un proiect al companiei Ivy House Store SRL, făcând parte din grupul Ada Construcții și Amenajări Srl, companie care activează în domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare.
Intarzia & Castor18.03.20191828 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/03/Ivy-House4.jpg

Ivy House reprezintă un proiect al companiei Ivy House Store SRL, făcând parte din grupul Ada Construcții și Amenajări Srl, companie care activează în domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare. Ivy House este însă un proiect care se concentrează în jurul producției scaunelor, acordând o atenție deosebită fiecărei etape de fabricare a acestor piese de mobilier, de la concepție, design și până la încadrarea în spațiul căruia îi este destinat.

Scaunele care poartă marca acestui brand se potrivesc perfect atât în spațiile rezidențiale cât și în cele comerciale, compania punând la dispoziție o varietate extrem de bogată de tapițerii, care pot fi personalizate în funcție de cerințele clientului, astfel încât fiecare piesă de mobilier creată aici reprezintă o adevărată operă de artă, unică dar și extrem de personală.

În luna ianuarie, Ivy House Store SRL și-a prezentat brandul Ivy House în cadrul târgului IMM Koln. Aceasta a fost prima experiență la un târg de mobilier internațional. În cadrul expoziției, reprezentanții companiei au luat contact și au pus bazele unor potențiale parteneriate cu reprezentanți ai industriei de profil din țări ca Germania, Anglia, Grecia, Cehia. Din punctul de vedere al Ivy House, standul României s-a ridicat la un nivel înalt, cum de altfel era de așteptat, ținând cont de tradiția îndelungată a companiilor românești în industria producătoare de mobilă.

 

Modele clasice de scaune, tapițate, standard sau personalizate

Piesele de mobilier aparținând brandului Ivy House sunt scaune cu modele clasice, cu sau fără brațe, tapițate cu diferite culori de pluș sau cu diferite culori de piele naturală. În plus, Ivy House a prezentat și un scaun cu o fotografie printată în țesătura spătarului, pentru a da un plus de unicitate și amprentă personală celor care doresc acest lucru.

 

“Vizitatorii standului Ivy House s-au arătat deosebit de încântați de abordarea neconvențională, din motivul că oferim scaune clasice într-un moment în care sunt la mare modă scaunele moderne, noi considerând că orice spațiu devine mai atractiv atunci când reușești să găsești un echilibru între elementele clasice și elementele moderne”, a afirmat Dl. Răzvan Ursu, Director Ivy House Store SRL.

Prezența Ivy House pe piața din România dar și pe piețele externe

În prezent, compania desfășoară campanii de promovare a produselor marca Ivy House prin magazine tip boutique de mobilier, prin expoziții, designeri, prin evenimente de design interior și nu în ultimul rând prin activitatea din mediul online. Dacă ne referim la activitatea pe piața externă, reprezentanții companiei au în plan stabilirea de întâlniri cu potențiali parteneri și participarea la alte târguri externe.

Strategia urmărită de Ivy House

“În perioada imediat următoare, agenda noastră prioritizează partea de ofertare, onorare comenzi actuale și de îmbunătățire a fluxurilor de lucru. Cu siguranță însă că vom ajunge la târgul de la Milano din aprilie, cel puțin în calitate de vizitatori”, a precizat Dl. Răzvan Ursu, Director Ivy House Store.

Conform reprezentanților companiei, atunci când investești în mediul care te înconjoară și ai grijă că acesta să reflecte cine ești și cum îți place să trăiești, te vei bucura de confortul unui cămin autentic. Însă de multe ori, ceea ce îți dorești și visezi nu este disponibil pe piață. Ivy House realizează exact acest lucru. Facilitează exprimarea individualității tale prin scaune personalizate, în colecții limitate sau produse unicat, pentru a crea un loc în care să te simți cu adevărat, acasă!

Articol de Klara Papuc

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!