EvenimenteLa BIFE – SIM 2019 ești parte dintr-o incursiune unică în lumea mobilierului

BIFE – SIM 2019 - Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii - va avea loc în perioada 12 septembrie - 15 septembrie 2019, în Centrul Expozițional ROMEXPO.
Intarzia & Castor21.06.2019624 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/06/bife4.jpg

 

 

 

Producători din întreaga lume vor expune piese de mobilier clasic și modern, din lemn masiv, dar și combinate cu alte materiale și accesorii.

Cu această ocazie, sectorul de afaceri este invitat să-și extindă, să-și consolideze și să-și îmbunătățească activitatea în acest domeniu.

 

La BIFE – SIM aveți ocazia unică de a promova produsele companiei dvs., puteți întâlni potențiali clienți și noi parteneri, beneficiați de informații utile despre tendințele din industrie, puteți participa la conferințe, seminarii și prezentări interesante, puteți crea o imagine reală a prin contactul direct cu clientul final și oferiți brandului dvs o imagine dinamică prin intermediul vizibilității evenimentului.

Acesta este structurat pe șase domenii tematice: Salonul clasic; Design; Confort; Bucătărie; Decorțiuni și iluminat; Echipamente, utilaje, materii prime și accesorii.

În același timp, BIFE – SIM se adresează publicului larg, utilizatorii finali fiind așteptați la eveniment cu o mulțime de oferte speciale. În cadrul târgului, vizitatorii vor putea alege între diferite tipuri de mobilier clasic și modern, decorațiuni tradiționale și futuriste, mobilier cu design unic și funcțional.

BIFE – SIM, cel mai mare târg de mobilier, echipamente și accesorii din România, este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România și cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România.

 

Dacă doriți să vă înregistrați ca expozant, vă invităm să accesați formularele de participare pe www.bife-sim.ro. Mai sunt disponibile doar câteva locuri!

Programul de vizitare:

12-15 septembrie: între orele 10:00 și 18:00;

 

Pentru mai multe informații:

 

 

 

 

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!