Edu-profLecție demonstrativă cu scule Festool la un liceu din Tg. Mureș

Elevii unei clase de a X-a din cadrul Liceului Tehnologic „Ion Vlasiu”, din Târgu Mureș, au avut parte de o lecție demonstrativă cu utilaje de ultimă generație.
Intarzia & Castor16.12.2019532 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/12/Festool_AGC18-_07-OK.jpg

 

Profesor le-a fost Sergiu Mureșan, reprezentant Festool România. Copiii, îndrumați și de dirigente alături de șeful de atelier, au prelucrat lemn pentru a crea dulapuri și cuiere pentru holurile licelului.
„Sperăm să ne mai ajute să mai dotăm școala și să mai putem atrage cât mai mulți elevi la școala noastră pentru că sunt prea puțini. În clasele de profesională, chiar foarte puțini. Dacă nu sunt meseriași pregătiți bine, se pierde meseria”, a declarat maistrul lor, Zaharie Fărcaș, pentru publicația „Zi de zi”. „La realizarea acestei lecții au mai contribuit și alte companii prin furnizarea de materie primă: SC Niraj Ace-Brad Prod SRL din comuna Eremitu, județul Mureș, Mobex, Studio Mex, chiar și Global Art. Am primit destul de multe materiale”, a explicat Zaharie Fărcaș.

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!